rensa tankar

Jag har rensat ut bland alla gammla minnen. Det är många jag inte behöver längre, och de ska slängas. Det kommer förhoppningsvis ge mej mer struktur och mindre förvirring. När allt är gjort och jag har städat färdigt kommer jag kunna klart igen. Nu kör vi!

vänner och jag

Jag har en vän, en underbar och trofast vän. Som en hund, svek jag dej igen. Jag svek mej själv.

Kent – Taxmannen

Jag vet att du inte gillar KENT. Men just den här textraden har träffat mej hårt. För jag vet, fast jag inte får säga jag vet, att jag har svikit dej. Om jag kunde göra det ogjort så skulle jag. ♥

***

En annan vän har jag svårt att förstå mej på för tillfället.
Varför vill man gnugga in att man mår så mycket bättre än nån annan? Verkligen påpeka det konstant.
Jag var glad att det gick bra, att kärleken hade kommit osv. Men nu orkar jag knappt känna nån slags medkänsla, och det i sig gör mej ännu mer ledsen. För jag vill inte vara en elak, känslokall människa.

Till råga på allt så är jag mer kluven än någonsin, men det ska nog lösa sig. Hoppas jag.

Ska också passa på att gratta världens bästa Joss som fått egen lägenhet OCH ett jobb! Grattis gumman, allt löser sig tillslut precis som jag sagt. Love you! ♥

Puss!

btw

btw så är det konstigt att det är så många som läser men ingen som kommenterar... lite respons är alltid kul.

ska ha kul

Hur tänkte han då? egentligen? Jag vill veta. Jag önskar det var lättare än såhär.

Ska iaf bort och grilla med gänget. Jag ska ha kul ikväll.
Ska ha kul.

tötis

 

Jag på puben (tötis). Mamma var med och det var jättekul. Mindre kul är att vara bakis idag. Och att ha kommit till insikt om många saker, bra och dåligt.

puss*

idag

Jag ska inte låta känslorna bestämma över mej och jag ska inte låta min saknad ta överhanden. Jag blir arg på mej själv om jag glider tillbaka i det.

Är förresten sjukt bakis idag och kommer nog misslyckas på hantverks-omprovet imorrn.


Försöker intala mej själv att han inte är värd det, men det går dåligt.

vänner

Vad skulle man göra utan sina vänner?
De kanske inte alltid lyckas lösa problemen, men de finns där och hjälper en hitta den lilla guldkanten.

$

Pengar gör en inte lycklig, men brist på det kan verkligen göra en deprimerad.
Allt känns väldigt hopplöst just nu. Jag vet inte hur jag ska klara det, jag vet inte om man kan lösa det ens.

come clarity


In Flames – Come Clarity

I want you to lead me
Take me somewhere


En puss hade vart trevligt. Men jag är nöjd ändå.

duktig jag

Jag känner mej duktig. Jag  har vart ute och gått entimmes-promenader de senaste dagarna, tom igår när det regnade massor och idag då det måste vara minst 27°C ute. Sjukt varmt och inte mycket till vind heller. Men det är underbart. Dessutom så har jag läst massor i min spritbok till tentan. Beroende på hur mycket jag får gjort så kanske det blir en snabbis på puben ikväll, nykter då.

Råkade använda en lotion med skimmer i idag, så jag kan väldigt lätt misstas för en töntig, fake, (och antagligen rätt gay) twilightvampyr >< HAHA!
Jag glittrar i solen!! XD

Nu ska jag hinka i mej nån liter vatten och sen fortsätta plugga. Jag är lite stolt över den diciplin jag haft trots underbart väder och lite nervös-ångest för imorrn.
Hoppas alla har en lika bra dag som jag :)

PUSS!!!

balans

Jag behöver balans i mitt liv. Ge mej balans igen.


(fan vad jag hatar att erkänna för mej själv hur jag egentligen känner)
*
((det är inte bra, om det inte gick fram))
*
(((jag vet ingenting längre)))*

tack

Ibland orkar jag inte vara glad och social. Då pratar jag inte så mycket och sitter på mitt rum. Det har vart väldigt mycket sånt på sistone...
Jag ska försöka att ändra mej, för jag har bara skyllt ifrån mej på andra, särskilt en person. Jag har spenderat massa tid på att tänka. På allt.
Men jag har inte sett skogen för alla träden för att dra till med ett klassiskt svenskt ordspråk. Vilken tur att jag har en underbar vän som hjälper mej att se det jag inte ser. Som öppnar mina ögon för andra perspektiv.
Tack för att du finns ♥
Alla andra verkar så up in their own shit så jag pallar inte ens. Men gumman, du finns där ändå, även om vi nog ligger på en ganska jämn nivå vad gäller problem (fast våra problem skiljer sig som natt och dag) Jag önskar att jag kunde finnas där mer för dej än jag gör, bo närmre osv. Men du är välkommen hit när du vill, om du känner för att bo på landet ett tag. :)

Iallafall, jag har mindre ångest för sön, och ska nog kunna njuta av det ändå. Fast en del allvar ska jag fan klämma in också. Nu måste jag sova så jag orkar hålla på i skolan imorrn.

Puss*

blä

 

jag har lite ångest för helgen. särskilt söndag. blä.

för att komma över det ska jag försöka känna mej så in i helvete snygg att ingen förtjänar mej. får se hur det går..

 


sprickor

Små sprickor i fasaden. Som ett fint nät över hela kroppen. Som kan släppa i fogarna närsomhelst. Jag gör allt för att de inte ska spricka mer. Men jag är maktlös, det är inte jag som kan laga dem. Alla små sprickor. Jag kan inte jämna ut den krackelerade ytan. Jag har glömt hur man gör.

om..

Jag önskar att jag hade kunnat träffa dej vid en annan tidpunkt. Då det skulle finnas tid och problemen skulle vara obefintliga. Jag skulle vilja att inget av det som har hänt skulle inträffat. Att vi kunde ha träffats på helt andra villkor. Jag tror att det är där problemet ligger. Iaf en del av det. Och det är jättebittert. Och jag kan inte riktigt komma över det. Fel plats och fel tillfälle, det börjar kännas som mitt livs historia..

min blick

"Min blick är sänkt. När jag ser upp och vilar i hans blå är all nervositet borta. Det är precis som då och jag vilar i trygghet." / Alice

Jag saknar dej även om jag inte vill erkänna det för mej själv längre.

boop-boop-be-do

 lite inspiration till min framtida garderob. den kommer ju inte bli klar på jättelänge, men jag ska inrikta mej mer på den här stilen. :)
femtiotal, pennkjolar, figursytt och supersnyggt ;)


lång helg

Det har vart en lång helg. Jag har inte gjort så mycket. Legat som en överkokt kålrot i soffan framför tv och dator.
Men ett par dagar hände det iaf lite kul saker.
I onsdags var det puben, men jag drack inte mycket, två öl bara. Vi dansade och snackade och skrattade åt hur fulla alla andra var. Jag lyckades iaf ragga till mej en gratisöl utan svårigheter. Jag har en känsla av att min kjol och det faktum att jag hade skjorta som var rätt.. uppknäppt på mej underlättade. Tydligen var det flera som kollade. ^^

Torsdagen spenderades i ensamhet och under ständiga grubblerier. Det är inte bra för den psykiska hälsan att fundera för mycket, det vet jag. Men det är lika svårt att låta bli.
Senare på kvällen kom Basse över och vi snackade och fikade, te och kladdkaka. Det var skönt att ha nån att prata med som man inte umgås med varje dag, som omväxling. Det var trevligt. Avslappnat.

Fredagen var också en ensam dag, men det gjorde inte så mycket. Jag hittade på lite roligt ändå, bla en födelsedagspresent till min vän i Skåne. Det var kul, men rätt så busigt. Haha.

Lördagen innefattade en kort promenad med Helena och Thomas. En kortare sväng själv och ett telefonsamtal med mamma. Jag har lite ångest över att bo i Mariefred hela sommaren, det känns som jag kommer behöva åka till Hyttan bara för att ta pauser från vardagen.

Idag vet jag inte vad som händer, ska väl städa och diska lite innan lilla sambo kommer hem, när hon nu kommer hem. Hon visste inte när jag pratade med henne sist, innan hon åkte. Men hon kan behöva en paus från byn, det gör nog alla när jag tänker efter. Även jag.

Eller, jag vet inte vad jag vill. Inte längre. Jag vill bara vara glad igen, tror jag.


sur och bitter?

Ja, jag har vart bitter på sista tiden. Nej, jag är inte sur. Men det är nästintill omöjligt att gå igenom det jag gjort och inte bli bitter på vägen.
Det är svårt att veta vart man har mej, vad betyder det.
Nu undrar jag inte på ett surt sätt utan på ett nyfiket. Sen kan man ju vända på det och istället undra, varför frågar du inte om du nu undrar?
Det där med att jag ser sur ut kan jag inte göra så mycket åt. Jag är inte en sån som pallar att le konstant, och oturligt nog har jag ärvt det draget (att se sur ut när man slappnar av i ansiktet) av min mormor. Det kan ju låta som en dålig ursäkt, men hon har ofta, precis som jag, fått frågan är du sur? när man egentligen bara är trött.

Har dessutom blivit mobbad för det, sur-malin. Så att bli påminnd att man ser ut som man gör och alltid har gjort kan ju om inte annat göra en lite irriterad. Allt är däremot sådant som snabbt går över.
Är jag sur, då syns det verkligen.

Sen vet jag att jag kan verka lite kort i tonen, det är inget medvetet och absolut inget personligt.
Så sluta anta att jag är sur och fråga om du är osäker.
Så slipper vi missförstånd som gör att jag tror att alla hatar mej osv.

(och fortfarande, inget personligt, ingen surhet, jag bara undrar och konstaterar saker)

puss

en insikt

När vänner mår skit ska man ställa upp, finnas där och vara ett stöd. När man själv mår skit är det som om man hade lepra.
Nu kommer jag få höra det här ett  tag framöver, det kan jag ta, men det är så det känns. Även om det säkert bara är i mitt huvud.

Kort sagt, jag vill inte vara själv, jag behöver mina vänner.

måndag.

Jag kom på en sak idag. Jag har i princip slutat leva. Alltså, jag lever om man ser till att jag andas och hjärtat slår. Men jag är inte levande, jag tar inte tillvara på livet som jag blivit tilldelad. Förutom när jag är full. Då lever jag så det både räcker och blir över. Jag vill kunna skylla på någon, att det inte beror på mej själv. Men det kan nog bli svårt. Jävligt svårt. Nu är det förstås helt onödigt egentligen att jag ens skriver det här. Men det bara blev så den här gången. Skitsamma. Det blir ändå aldrig som man vill. Särskilt inte om man för en gångs skull vill vara lycklig med en annan människa. Det kommer alltid vara så att det kommer något emellan. Fan.

better.

Det känns bättre och bättre varje dag. Även om det inte är bra, inte på långa vägar.
Jag har iallafall blivit av med ett av problemen som irriterat mej. Så, en grej mindre.

Nya saker dyker upp och jag önskar att situationen va annorlunda, att jag inte va så fucked up just nu. Fattar att det blev ett luddigt inlägg, men om jag skriver det tydligare så kan allt bli ännu värre än de redan är. Jag verkar ha en förmåga att dra till mej skit just nu, så jag gör mitt bästa för att undvika det.
Även om sånt är svårt med massa tequila i kroppen.
Iallafall. Nu ska jag sova.
Godnatt.

godnatt

Varför hoppar mitt hjärta till varje gång jag läser hans namn? Det börjar bli lite irriterande. Jag vill inte påminnas flera gånger varje dag hur mycket jag saknar honom. Det är jobbigt.
Idag målade jag ett klarblått öga, som hans. Jag är knäpp på riktigt.

godnatt

läs

http://alice-underlandet.blogspot.com/2010/04/fyrtiotre.html

läs..

ibland är det läskigt att se hur folk råkar ut för nästan samma saker...

thåström och fruktkonst

Thåström är ju jävligt bra skit, varför lyssnar jag inte på honom längre?

Beskriver mina känslor idag.. Thåström – Fanfanfan & Thåström – Kärlek är för dom & när vi ändå är inne på det spåret:Thåström – Hjärter dam

Funderar på att sätta mej på kringlan (caféet vid torget) dricka kaffe och bara vara i min egna värld, eventuellt delad med Bella, Jacob och Edward.. Ärligt talat så finns det ju få grejer som är så avkopplande som att sitta själv på ett café och bara vara, njuta av en god bok och gott fika.

Särskilt efter den här dagen...
För det första så har vi en lärare som man inte hör vad hon säger, dels pga volymen i rösten och dels pga att hon bryter på amerikanska och mumlar. Sen gör hon det ju dessutom så fruktansvärt ointressant att man bara kopplar bort allt utom de livsuppehållande funktionerna.
För det andra så har dagen gått ut på att skära frukter och grönsaker på ett genomtänkt sätt och sedan arrangera bitarna på ett bra sätt. Sedan skulle vi utöver karvandet och placerandet gestalta en känsla med hjälp av fruktbitarna. *SUCK!*
För det tredje så drömde jag om honom flera gånger inatt. Som det var när vi började ses. Glatt och bekymmersfritt, skratt och mys. Det har gjort att jag grubblat hela dagen. Längtat och bara gjort hela skiten värre i mitt eget huvud, värre än det redan är vill säga.

puss

RSS 2.0