igen?

kär? igen? *suck*

jag vet, jag vet. det är MYSIGT att vara kär. säger dom iaf.

"precis på gränsen, mellan dröm och vakenhet. kan jag ibland känna din värme och höra dej andas, som om du var alldeles intill.."  <3

puss*

puuhh!

Sjukdomsångesten är över!

Har vart övertygad i snart tre veckor att jag har haft klamydia.
Duktig som jag är gick jag till vårdcentralen i Hällefors. (gick är lite fel, snyltade skjuts av Evelina) Och nu, idag, fick jag svar; klamydiatestet är negativt, dvs okej!
*lycka*

Är av naturen fruktansvärt hypokondrisk, och så även killen i fråga. Har nästan tyckt mer synd om honom. Men idag kunde vi dra en lättnadens suck. Skönt.

ska bli bättre och komma med fler inlägg, men när man sitter hemma hos föräldrarna vill man inte skriva allt för mkt privat, man vet aldrig som är där och snokar..

tänker bara passa på att tacka sofi för en superkul juldag ;) det var precis vad jag behövde.
(hade dock klarat mej JÄVLIGT bra utan pinsamma gnälliga samtal kl 4 på natten...)

puss*

:´(

Nu är jag lite ledsen.. Min favoritblogg är spärrad. Jag kan bara läsa den om jag fått en inbjudan.. Vilket jag inte har.. *snyft*

Dessutom vet jag nu att min mamma har läst allt om iaf vinterfesten. och hon vill prata. det vill definitivt inte jag. blä! 

Okej. Efter ett smärre missöde med min mamma läsandes min blogg så har jag nu, som ni märkt, lösenordsskyddat. Det känns bäst så för tillfället. Vissa ska helt enkelt inte veta allt som står här.

puss*

jahaa

Dagen har varit lite av en besvikelse.

Innebandyn blev inte av. Tydligen så kan man inte spela om Sebbe inte är där.. Gymmade istället.

Jag har namnsdag idag, Malin-dagen. Brukar alltid få kort eller mail eller åtminstone sms av mormor, men inget. Den enda som grattat mej är Jonny. Ingen i familjen och ingen annan vän.
Kom igen, Malin vet väl alla att jag heter? Fick ju ett grattis på Anna-dagen igår...

Sen känner jag lite att jag bara vill ta en dusch och gå och dö i min säng. För det är ändå det mest spännande som kan hända idag. Så det blir det.
Godnatt.
 
Puss*

idag kan du få mej

Idag kan du få mej precis som du vill, som jag vet att du vill. Men imorrn är det försent, då tillhör jag någon annan. Jag är omväxlande som en höstvind. Jag är ombytlig som ett aprilväder. Så kommer det alltid vara. Så ta din chans när den fortfarande finns för imorgon är jag borta igen..

omg!

Årets hittills sjukaste efterfest.

Vinterfesten blev sjukt lyckad, alla drack och stojade.
Jag själv spatserade runt i en orange jumpsuit hela kvällen, liksom resten av servisen. Temat var nämligen GRYTANAMO, dvs fängelse. Det var skitkul, men jobbigt emellanåt att bara vänta.

Men kvällens höjdpunkt var ändå efterfesten som tvåorna anordnade för oss som arbetat. Kl 0200 började vi. Efter städning av a-salen. Det bjöds på alkohol i olika former, vodka, öl och cider. Gratis! ALLA söp ner sig.
Jag och Evelina kände att vi behövde släppa allt ett tag, så vi satsade på krypstadiet och skålade för en kväll utan kärleksproblem. Haha.
Ibland dom suddiga minnena från kvällen finns Evelina på rygg på golvet (som va jätteäckligt av smuts och alkohol).
Rasmus med massa öl i håret.
Dans till Ebba Grön.
Hångel med Evelina.
Jag och Evelina som dansar runt Rasmus och Alex i nån slags stående lapdance.
Efter-efterfest hos Luis.
Skum local som tokstötte på mej.
Sex i skandal.
En lyckad kväll helt enkelt. *ler*

Sen måste jag säga att det är skumt att vakna vid 14 snåret och fortfarande känna sig full. Plus att höra hur killen jag haft sex med får applåder av sina roomies när jag går på toa på morgonen. Lite ovant.
Jag har mått bra nästan hela dagen, det är först nu på kvällen som jag börjat få ont i huvuddet och mått lite dåligt. Tror att flera har samma problem idag. Vissa hade inte ens sovit något när vi gjorde dagen efter städningen av pub och a-sal. Kul^^

Skönt med en sån händelsefylld dag och natt. Och ett stooort plus är att jag inte kommer klättra på väggarna i ren sexuellfrustration längre ;) haha.
Hoppas eran lördag också var rolig.

Puss*

i ett förhållande med: döden

Återigen måste jag låna av Alice ( http://alice-underlandet.blogspot.com/ ) för att få ut det jag känner. Hon skriver så fantstiskt bra. Alltid. Jag önskar jag kunde skriva som hon... 

"Jag vill ha lek i mitt liv igen, jag vill ha skratt och ont i kinderna av för många leenden, jag vill ha ont i magen för att jag skrattat för mycket och vara så trött att jag egentligen inte orkar säga något mer men pratar ändå för att jag inte vill säga hej då.
Jag vill ha barnslighet och total oseriöshet och lekfullhet och dunkande bas som studsar igång mig.
Jag vill ha värme för jag fryser och jag skiter i allt, jag bara skiter i allt annat, alla omständigheter som vill ställa sig i vägen och all verklighet som vill måla världen svart, jag skiter i det mesta. Utom dig."


När jag läser hennes blogg hittar jag alltid inlägg som jag känner igen mej i. Det händer inte ofta annars. Men jag tror det är därför jag kollar varenda dag om hon lagt upp något nytt.
Just nu är det en av få ljusglimtar i mitt liv. Vilket jag vet låter väldigt deprimerande, även om det kanske inte är så egentligen. Jag bara trivs med att vara mörk och cynisk.  
Jag skämtade härom dagen och sa att jag hade ett förhållande med döden, ett svart och destruktivt förhållande. Sen när jag tänkte efter så vet jag inte om det var ett skämt. Men det beror mest på min pessimistiska sida.
"Förvänta dej alltid det värsta så blir du aldrig besviken..."
Och ja, jag har väldigt mörk och lite lätt morbid humor.. Det är ju trots allt jag som är döden..

puss*

 


du hast

Varför lyssnar man inte mer på Rammstein??

Du Hast, Mein Herz Brennt mfl.

asbra juh^^

puss*

vänner

Jag kan inte säga om det är bra eller dåligt. Om jag mår bra eller inte.
Jag känner lättnad för jag vet hur det ligger till nu. Men jag känner lite att jag hade hoppats på ett annat svar på frågan; Vart står du?
Det var lite luddigt, men jag är inte dum, jag förstod.
Det är bara från min sida, nu, och för alltid.
Han kände sig ytlig när vi pratade om sex. Jag tyckte han hade fel, sex är sex, resten kan man koppla bort.

Det känns lite som att jag kanske behöver gråta lite, bara för att, men jag kan inte.
Vill inte?
Orkar inte..?

Men att vara vänner är väl bra? Bättre än att inte umgås alls.
Jag trivs ju med människan. Vi har ju samma elaka humor, även om jag inte gillar att bli utsatt för den.

Trots allt jag hade fått för mej i mitt förvirrade sinne så är jag i grund och botten en cyniker. Jag förväntar mej alltid det värsta, så blir jag aldrig besviken. Bara likgiltig. Och i bästa fall positivt överraskad.
Så jag känner mej inte ledsen, för jag var inställd på det här redan från början.
Trots vissa små glimtar av hopplös glädje över småsaker som inte betyder ett dugg och aldrig har gjort det heller. 

Jag ville döda fjärilarna.
Mosa dom.
Aldrig mer känna deras svaga fladder i magen.
Och så drabbas man igen.
Men det känns trots omständigheterna bra.
Att prata ger så otroligt mycket mer än ett par sms.

Men vänner är ju bra..

puss*


blä

jag fattar inte vad som är fel. jag vill bara ligga kvar i sängen för evigt..

fast jag vill ha dej här..

som i kräm (så nära får ingen gå)


jag är hopplös....t kär..


puss*

RSS 2.0