the fear?

I don't know what's right and what's real anymore.
And I don't know how I'm meant to feel anymore.
When do you think it will all become clear?

Ibland måste jag lägga handen för munnen, bita mej själv i tungan, undvika att säga det jag tänker. Det kommer inte hålla i evigheter. Det kommer koka över. Snart...


massage

En bra start på dagen är ju definitivt att gå över till grannen och få en helkroppsmassage. Såå skönt. Sitter och dricker vatten, som man måste efter en massage. Är inne på fjärde glaset, av 10! Men det är viktigt för att skölja ur alla slaggprodukter som frigörs ur kroppen. Annars kan man få jätteont i huvudet. Tydligen.

Fest ikväll. Man vet aldrig vad som händer... hehe. Men jag tror jag ska ta det liiite lugnt. Det har blivit en hel del på sista tiden. Sen förra veckan; tors, fre, lör, tis, ons och idag. Inte helt hälsosamt va?

Även om allt är bra så saknar jag att få de där små sms:en. Det är mysigt. Men jag nojjar inte ;) Jag vet varför så det är lugnt.

Nu ska jag nog börja fixa för kvällen^^

Puss*

:)Jag förstår inte hur det kan komma sig att alla runt omkring mej verkar må skit när jag äntligen känner att jag mår bra igen. Jag har fått mina pengar, jag är inte förkyld längre, mitt behov av fysisk närhet är stillat för ett tag framöver. Jag tänker fortfarande lite mycket, men med allt som verkligen fungerar så känns det så mycket lättare att hantera det. Det bara är, bra. Jag menar, jag blir ju tillochmed snygg på festbilder! haha! Skämt åsido, men jag är glad igen. Jag är sugen på att vara kreativ och social igen :)

PUSS!


aj

Jag har ont överallt. Det hade ju vart bra att komma ihåg att otränad som jag är ska man inte köra järnet flera dagar i rad. Men så smart va man inte. Kom knappt ur sängen idag. Missade en obligatorisk skoldag för jag inte kunde röra mej. Så kasst.
Ska iallafall försöka få tag på någon från spa som kanske kan offra sig och ge mej en massage? :)

puss*

haha

Ellerhur att 80% av hyttan läser om mej XD max elva pers om dagen är inte 80%. haha.

Iallafall hursomhelst vilketsom... Vad skulle det göra mej? Vad spelar det för roll om alla vet vad jag har för mej? Grythyttan är ändå så litet så det kommer ut oavsett om jag skriver det eller inte :P

Det känns bra idag iaf. jag har det jag behöver för tillfället :)

puss!

läs för f*n

Om ni inte visste det så älskar jag Alice i underlandets blogg.
 
http://alice-underlandet.blogspot.com/2010/02/smuts.html

I det här inlägget stämmer så mycket så bra. Jag fattar inte hur hon gör. Jag vill bara läsa mer. Och mer.

Så, med ett litet tips säger jag godnatt för idag.

puss*


en ovanlig kväll

Jag har bestämt mej för att lägga upp sådant jag skriver här ändå. Särskilt som det jag publicerat på DS blev borttaget...

***

Det är en kväll som alla andra, hon har ett par fler öl i kroppen än vad som brukar anses hälsosamt, det är bra musik, glädje i luften och ett till par ögon. Blickar som möts över stora rum. Blickar och minnen från tidigare kvällar. Spelat ointresse. Fler blyga blickar, från hennes sida i alla fall, han har en helt annan säkerhet och det märks. Den sortens säkerhet som kommer av erfarenhet. Han vet precis när och hur han ska slå till.

Det är många andra där, men de har ingen betydande roll ikväll. Hon pratar med sina vänner, försöker att ignorera att han tittar. De har pratat lite under kvällen, när bristen på sittplatser gjorde så att han erbjöd sitt knä. Sen var det hans händer som smekte lätt under skydd av mörkret. Samtidigt med en annan tjej på hans andra ben, inget att bry sig om. Det blir alltid samma sak. Men lite av den nonchalansen är det som drar henne närmre. Att han kan välja nästan vem han vill.

På ett sätt hon inte kan förklara är det lockande. Den riktiga mansgrisen. Killen som ger en uppskattande dask på rumpan när man går förbi. Han som kommer med nedlåtande kommentarer för att se hur man rodnar. Killen man vet att man inte ska bli för involverad med. Svinet med den klassiska femtiotalsmentaliteten, att kvinnor är underlägsna män.

Kvällen blir natt. De hamnar bredvid varandra i köket. Han vet precis hur han ska spela på hennes osäkerhet och blygsel. Han kallar henne för en fin flicka med en lätt nedlåtande ton, hon rodnar, något som i princip aldrig händer. Hon får en blick till, det är svårt att avgöra om han är seriös eller skämtar. Han ger henne ett lätt överlägset leende och hon skäms utan att riktigt veta varför.

Han vet mer om henne än alla andra tillsammans på festen. Tidigare kvällar har lett till att hon avslöjat saker inte ens hennes vänner vet. Saker som gör att han får ännu mer övertag, då han dessutom vet att hans beteende gör henne mer och mer intresserad. Hon har tom blivit varnad, av både han själv och vänner, han är ett svin, du borde inte, det är inte bra. Men hon kan inte låta bli.

Efter åtskilliga timmar av prat med alla andra än varandra så bestämmer han sig. Han reser sig och går bort till henne. Hon sitter och pratar med en annan, men med en lätt hand på hennes axel avbryter han och säger att han ska gå hem. Han frågar om hon ska med, en ren formalitet, hon följer lydigt med på en gång med en förlägen blick samtidigt som tusentals ord försöker forma en vettig fråga i hennes huvud.

De går arm i arm hemåt, ingen nämner det som susar igenom deras tankar. De spinner istället vidare på det de sist talade om. Mörka sidor hos varandra. Outforskade och oupptäckta av resten av mänskligheten. Hon kan tala öppet med honom, berätta om vad hon vart med om och vill uppleva. Men det är han som styr konversationen, självsäkert ställer han frågor om hennes innersta hemligheter, villig att lyssna på svaren. Han vet hur han ska få henne att känna sig uppmärksammad.

När de tillslut stannar för att gå åt separata håll undrar han vem de ska gå hem till, om det räcker med lite mys den här gången. Efter en tyst överrenskommelse går de sedan sakta hem till hennes lägenhet, hon tänker att det blir nog mer än mys en annan gång. Det är ingen av dem som tvivlar på det, men de säger inget till varandra, för att inte förstöra den sköra stämningen.

Hon märker att han utnyttjar sina nyförvärvade kunskaper om henne för att retas. Drar i håret och visar att det är han som bestämmer. Smärtan i hårbotten tillsammans med hans kyssar blir nästan för mycket. Hon är nära att börja rivas med sina långa naglar på hans sårbara rygg. Det enda som hindrar henne är vetskapen att hon skulle bli bestraffad om hon ens försökte. Så det får stanna där det är, kyssar och lätt smärta. De somnar så småningom nära varandra.

På morgonen tänker hon på hur det är att vakna av att personen bredvid vänder på sig. Att ha sällskap redan de första minuterna som avgör hur dagen kommer bli. Att ha sluppit att frysa för personen bredvid är som en levande kamin. Det är inte något som sker på vilka vardagar som helst. Sällsyntheten gör att det blir så mycket mer värdefullt.  Det är sådant som hindrar att man sover bort hela dagar i brist på engagemang. Hon tänker på kvällen innan, och känner att hans ena hand trevande tar tag i hennes hår, försiktigare än innan, men tillräckligt för att katten inom henne ska komma fram. Hon spinner tyst inombords och makar sig närmre och myser.

***


han

Det var ofta så med honom att hon inte visste om han skämtade eller var seriös. Hon blev ofta förlägen och tappade orden när han kom med sådana kommentarer. Hon fick alltid det där leendet till svar, det överlägsna och lätt roade leendet som gjorde henne så osäker.
Hon var medveten om att han spelade på det, utnyttjade hennes blyghet på ett sätt som vände det till hans fördel. Det var en konstig kombination av förnedring och uppskattning.

 


värmen från dej

Jag låg bredvid och kände din värme, såg hur det rörde sig under den tunna huden på halsen. Jag kunde se varje slag hjärtat gjorde.
Jag föreställde mej hur det skulle vara om jag följde mina impulser just då. Det hade vart lätt, jag låg så nära att min näsa nuddade där pulsen var som mest synbar. Jag kunde nästan känna den varma metalliska smaken i min mun.

Jag såg hur det sprutade för varje skälvande hjärtslag. Det var rött överallt. Ditt varma blod rinnandes ner för min haka och hals, ner på min nakna kropp. Det var vackert med det mörkt röda mot min ljusa hud. Kontrasterna var bland det finaste jag sett på länge. Jag minns hur det kändes när tänderna äntligen gick igenom huden, den första vågen av varmt blod över mitt ansikte. Smaken av salt och mineral. Liv. Jag kunde höra hur du sakta försvann in i mörkret när jag hungrigt drack. Det var så starkt, allt jag kände var så mycket mer, sinnena var på helspänn. När du slutat skaka stod jag lutad över dej, naken på knä på de vita lakanen, dränkt i varmt, rött blod. Jag var så mycket lyckligare än jag vart på länge.

Du snörvlade till och jag kom tillbaka till verkligheten på mindre än en sekund. La mej tillrätta bredvid och smekte mjukt med ett finger över din ömtåliga hals...


vart går gränsen?

Vad kan man lägga ut på sin blogg? Vart går gränsen? Jag är inte pryd på något sätt, men jag kan inte veta hur folk kommer reagera på vad jag har att skriva. Kommer de börja prata? Kommer de tro att vissa galna fantasier är sant? Eller bara att jag är psycho?

Jag har en novell, en kort berättelse som jag skrivit. Den är verklighetsbaserad, definitivt, men inte helt korrekt. Jag önskar jag kunde låta folk läsa utan att oroa mej för skitsnack. Det är inte bara jag som drabbas av det här isåfall. Jag vill publicera, men tror inte jag kommer göra det. Det blir min lilla hemlighet. 

Men om det kommer berättelser, kommer de ändra synen på mej? Jag vet inte varför jag ens börjar fundera, jag kommer aldrig fram till något. Jag kanske bara borde lägga upp den och strunta i resten? Eller skulle det bli konstigt om alla helt plötsligt visste vad jag satt och tänkte på i min ensamhet? Jag vet inte...

18-02-10

Chillar med musik. Rensar huvudet. Gör en ny playlist.

chill 'n feelgood ;D

Va på mitt typ första pubmöte idag, ett inofficiellt men ändå. Vi ska flytta alkoholtillståndet till A-salen så vi kan få göra nåt annat än hemmafester. Visst är det trevligt med hemmafest, men jag gillar att få lite variation.

Är hemma själv den här helgen. Lilla sambo är i sthlm och ska tydligen en vända till Finland också, så jag har lagt in en beställning. Bacardi apple, Bombay Sapphire och eventuellt en tequila om hon orkar bära. Ska bli kul att kunna blanda lite roligare saker än vodka o juice.

Jag har slutat lita på mitt horoskop som bara tjatar om att nu är en bra tid att träffa nån och att jag kommer göra det och bla bla bla. Jag är less på att höra det. Jag vill inte tro en massa saker, jag vill inte må såhär.
Jag ska ringa vårdcentralen och be om en utredning, om de tycker att jag ska vidta åtgärder så kommer jag göra det.
Jag orkar inte med den här jävla bergochdalbanan längre. Jag vill känna att jag är stabil, att allt inte bara vänder på två sekunder från glädje till total hopplöshet.
Jag är skeptisk till mediciner, men fungerar de så är jag villig att prova. Jag vill inte få stunder då allt känns så hopplöst att jag bara vill lägga mej ner på stället och dö. Jag vill inte drabbas av den överväldigande ångesten som jag faktiskt gör emellanåt.
Jag vill ha tillbaka min kretivitet och min galna fantasi, att vilja hitta på nåt en vanlig kväll helt spontant finns knappt längre. Jag drömmer inte längre. Det har bara slutat, om det inte handlar om mardrömmar.. som denna:
http://pixiidoll.blogg.se/2010/january/jag-hatar-sadana-drommar.html
Jag pallar inte. Jag vill inte ha medlidande. Jag vill inte heller höra att jag är sur, otrevlig och bitter. Varken omvänd psykologi, gulligull eller tough love fungerar. Jag vill inte mer. Jag vill vara ifred, men jag vill inte vara ensam.
Jag vill vara konstant full, då brukar jag va lite gladare. Men det där med att självmedicinera fungerar inte i längden, fatta hur jag skulle vara efter en rejäl kur med alkohol och fika. Tjock, ännu mer som jag är nu och antagligen totalt alkoholiserad. Då skulle jag bara behöva ännu mer hjälp.
Nej, jag ska ringa vårdcentralen och se vad dom kan hitta på.
Vad som helst är bättre än nu.
Men jag tar hand om det, så oroa er inte.

puss

fråga

Skulle du kalla det självmordsbenägen att äta nötchoklad om du var allergiker? Oavsett är det jävligt gott. Synd att det tar 40 minuter för ambulansen att komma om man får en reaktion...

Hur skulle folk reagera? Det är en tanke jag alltid haft. Lite morbid, jag vet, men ändå?

Jag funderar alltid för mycket.


tomt

You have to stop worrying and get out of your head. /Elliot till J.D i Scrubs.
Jag ska såå gå efter det rådet från och med nu. Så gott jag kan.

Sitter och kollar på simpsons. Fryser.

Jag har inget vettigt att skriva. Allt är som tidigare. Förutom att jag är hos mamma och pappa och antagligen inte kan ta mej hem med egna medel. D.v.s. jag är oåterkalleligt pank.
-Otrevliga kommentarer om att ha gjort en ”Malin” undanbedes…

Jag har fortfarande mina tankar att tampas med, men jag försöker att inte tänka på det för mycket. Skriver mer en annan dag.


say it isn't so

Har jag skrämt iväg dej? 
Har min överdrivna paranoia, som bara existerar i mitt huvud, gjort det jag minst ville?

Jag fortsätter iallafall drömma.

Gjorde jag inte det skulle jag inte orka mer...


have to

I had to find you, tell you I need you, tell you I set you apart..

Jag ska ta mod till mej, en dag ska jag det. Snart.

Nobody said it was easy..

min blogg

Jag har packat klart och väntar nu mest på att klockan ska bli halv fem, för då ska jag till lilla Mariefred igen.

Ibland undrar man hur människor får tag på saker, som tex en bloggadress.
Hörde idag att flera jag inte visste om läser min blogg. Flera jag går i skolan med. Det kan ju va lite kul, men ärligt talat så fattar jag inte vad som är så spännande med mitt liv, förutom när jag gör otroligt pinsamma saker som man kan skratta åt. Som när jag gick hem mitt i natten med ett par strumpbyxor i handen.. (inl. från oktober för den som vill skratta lite igen)
Sen har jag aldrig sett den här grejen med att blogga som nåt som andra ska läsa egentligen, det är mest ett sätt för mej att ventilera mina knäppa tankar.
Jag är medveten om att man kan få reda på en hel del väldigt privata saker här också, och det har gjort så jag hamnat i lite pinsamma situationer. Tex så har ju min kära mor läst lite för mycket, och så va det ju den där killen jag gillade som fick reda på det här..
Man skulle ju kunna tro att jag lär mej? Men icke. Jag är ett hopplöst fall.
Jag måste skriva av mej, ganska ofta, för att det känns bättre efteråt. Sen vet jag att det kan ge mej problem, eller att andra kan lida av det. (Säg till mej isåfall) Det är inte tanken med mitt bloggande. Jag ska iallafall försöka låta bli att skriva ut namn. Men vissa saker kan bli alldeles för krångligt att förklara med bara "han" och "hon".
Oavsett så tror jag att man kommer veta vilka jag menar, särskilt om man är boende i hyttan eller Hällefors. Det är ju lite alla känner alla här. Och alla vill veta det senaste som har hänt på skvallerfronten. Så, inget förblir en hemlis särskilt länge. ;)

Ni får ju gärna lämna en kommentar så jag har lite koll på vilka som läser. Men det är frivilligt, känner du mer för att spionera anonymt så är det väl helt okej det med.

puss*

roooligt!

roligaste idag:

J: Är det okej om jag köper färdiga pannkakor på ica?
M: HAHA! Kan du inte göra egna?
J: Jag vet inte. Aldrig gjort.
M: HAHA! Skämtar du? Enklaste man kan göra. :p
J: Måste prova helt enkelt. :)

M(tänker): suck! ja.. hopplösa människa ;p

Jag kan ha matlagningskurs nån gång med dej :)

nu ska jag fortsätta lyssna på heftapparats playlist. *shakear till shake it med metro station*

puss*

me

Solen är borta, jag fryser och känner mej som en tjockis efter semlorna igår..
Så idag blir det sallad! Kokar pasta så jag blir lite mätt också.

Kikade runt lite på bdb och vad hittar jag om inte en bild på mej! Jonte måste ha haft lite tråkigt häromkvällen och suttit och fixat, men det är faktiskt skitsnyggt.mememememememememe!!! :P

Nej, nu tror jag att det kokar uppe i köket.

puss*

jag

Jag färgade håret i förmiddags, det blev faktiskt riktigt bra. Mycket bättre än den röda färgen jag hade innan.
Så, här kommer lite egopics^^taget med camen, så kvaliten är väl inte den bästa, men men.drömmer mig bort..Och en svartvit, bara för jag blev så söt på den ;)

puss*

färg?

Nej men om man skulle ta och färga om kalufsen innan skolan?
Har ju ändå färgen hemma, den står på skrivbordet och retas. Roasted Chestnut.. haha, mörkbrunt är det iallafall. Ny färg, det är alltid trevligt med lite omväxling ;)

poesi

Jag vill kunna skriva med fängslande vackra ord.
Att varje text blir som poesi. Jag avundas och unnar de som kan, ni har en gåva.

Jag ska träna på att vara melankoli och sprudlande glädje. Mirakel kan trots allt ske, även om jag inte tror att religion har något med saken att göra.

Jag ska skriva om knoppar som brister och uppbrända solnedgångar, om att kasta sten i rent hat och att älska någon tills det gör fysiskt ont.
En dag ska jag det.

Tills dess nöjer jag mig med att läsa andras alster och sakta drömma mig bort.

sol forts.

Det blev inga bilder. Har segat idag och myst framför datorn istället. Jag har dessutom ätit mer än jag borde av kakorna som låg i skåpet. Det är inte många kvar nu.
Det blir en lugn kväll resten av kvällen också, tänkte kolla på Forrest Gump som jag laddade ner igår. Busigt va? (a)

En liten shock fick jag allt idag när mitt ex loggade in på msn, han som aldrig haft en dator. Men tydligen så har han och hans bror flyttat hemifrån, visst dom delar lägenhet, men det är ett STORT steg. Och det vet alla som kände honom.
Hade lite kul när jag berättade om hur jag har det här i hyttan, han är kvar på lagret.. *skadaglädje*
Jag förundras ständigt av människor utan ambitioner att göra något av sitt liv. Jag menar, vill man vara en lagernisse tills man pensioneras? Det kändes iaf skönt att skryta lite diskret om hur stora möjligheter jag kommer ha efter examen. Såhär i efterhand har jag lite svårt att se varför jag förr för honom, men jag tänker inte spekulera i det.
Berättade iaf att jag har tänkt på hans pappa, som inte mådde så bra när vi träffades, det är tydligen lite samma nu tyvärr. Jag bad honom iaf hälsa. Hoppas han gör det.

Jag tror att solen har gjort gott idag, även om jag inte vart ute. Solen och Jossan, du vet verkligen alltid vad du ska säga för att jag ska må bättre ♥ tack!

Lilla sambo har gått iväg till magasinsgatan för att kolla på film, men jag följde inte med. Dom skulle kolla på skräckfilm, jag har nog av skräck på nätterna i mina paranoida drömmar..

Puss*

sol

Solen skiner idag, det känns superhärligt^^ Som om våren faktiskt är på gång och att snön faktiskt kommer smälta bort! *lycka*Den här bilden är iofs från i somras, men solen värmer faktiskt idag. Jag sitter vid fönstret och bara myser. ♥
Ska kanske ta ett par bilder och lägga upp, så alla får se solen! =D

Puss*

 


it's oh so quiet..

It's, oh, so quiet
It's oh, so still
You're all alone
and so peaceful until...

You fall in love
zing boom
The sky up above
zing boom
Is caving in
wow bam

You've never been so nuts about a guy
You wanna laugh you wanna cry
You cross your heart and hope to die...

'Til it's over and then
It's nice and quiet
But soon again
Starts another big riot

You blow a fuse
zing boom
The devil cuts loose
zing boom
So what's the use
wow bam
Of falling in love

It's, oh, so quiet
It's, oh, so still
You're all alone
and so peaceful until...

You ring the bell
bim bam
you shout and you yell
hi ho ho
You broke the spell
Gee, this is swell you almost have a fit
This guy is "gorge" and I got hit
There's no mistake this is it

'Til it's over and then
It's nice and quiet
But soon again
starts another big riot

You blow a fuse
zing boom
The devil cuts loose
zing boom
So what's the use
wow bam
Of falling in love

The sky caves in
The devil cuts loose
You blow blow blow blow blow your fuse
When you've fallen in love

Ssshhhhhh...

♥ Björk – It's Oh So Quiet ♥


städa

Idag har vart rätt chill. Har städat och städat och sen sorterat lite kläder och städat lite till. Är fortfarande inte klar! Men det ser iallafall bra ut nu. Ska väl plocka lite mer imorrn, men nu pallar jag inte.
Tror att det har vart bra att vara upptagen med saker idag, har inte tänkt så mycket på allt det där jobbiga. Att stänga inte det verkar fungera. Iallafall temporärt.
puss*

slut

Jag ska sluta noja. It's all in my head, jag vet det. Ingen mer paranoia, inget mer psykosliknande beteende. Det får räcka såhär. Jag ska stänga in det djupt inom mej, där jag inte kan hitta det igen. Då kommer jag må bra igen...

i think im..

I think I'm paranoid! 

Jag fattar inte att mitt välmående ska bero på om jag får ett par sms!?
Jag håller på att bli knäpp på riktigt den här gången. Är det jag som är efterhängsen? Tjatar jag? Är jag för på? Gillar han inte mej?
Jag får panik. Jag blir galen. Jag vill veta, men ändå inte. Jag vill veta det jag vill höra. Att han har mycket i skolan, att telefonen fortfarande krånglar att han visst tycker om mej, massor till och med.
Att jag bara få ett ”aw, sötnos ^^.”

Det var illa imorse, värre än nu. Men jag fick ett meddelande, all oro försvann, jag blev glad och flinade i säkert fem minuter.
Nöjd.
Svarade såklart på en gång. Hans svar dröjde, men det kom. Jag lika snabb på att knappa in mitt svar som innan. Men nu sitter jag två öl och flera timmar senare och bara väntar. Jag känner mej tragisk.
Jag har aldrig vart så… jag vet inte… obsessed? Av någon tidigare, vad jag minns i alla fall. Men jag minns vad jag skrev igår.
Kärlek är en sinnessjukdom. Jag känner av det nu. Allt för väl…

on my mind:

* Aerosmith – I Don't Want To Miss A Thing *
* Black Eyed Peas – Meet Me Halfway *
* Lasse Lindh – Svenska Hjärtan *

hugs 'n kisses*


disk, hemkört och psykoser

En ledig dag. Vad har jag gjort då? Ingenting! Eller jo.. diskat. Och ätit frukost vid 12.

Igår så provade jag och Evelina mitt hemgjorda äppelvin.
Det va helt okej faktiskt. Men, nästa gång ska jag tillsätta lite juice när det jäst klart. Den hade nämligen jäst ut torrt, dvs det fanns inget socker kvar. Smakade lite väl mycket av bröd, men det berodde ju på att jag hade använt bakjäst. Lite som.. avslagen champagne, en brut.
Det blev iaf tre liter. Jag har ingen aning om hur stark den är. Men.. Den kan max vara 18%, över det dör nämligen jästen.
Ska bli kul och se hur folk reagerar på den om man tar med på fest^^ Haha. 

Det har toksnöat de senaste dygnen. Jag tror det är mer än en halvmeter nu... Jag skottade igår, men idag måste jag ut igen.
Det har vart så illa att man knappt fått upp dörren på morgonen för den är blockerad av ett berg med snö. Jag vill ju ha vår nu!
Känns lite som den eviga istiden har slagit till, fast, det är inte så kallt, ett par minus bara.

Jag har sovit rätt illa de senaste nätterna, jag gillar inte att sova själv.. vill ha nån att krama som faktiskt kramar tillbaka. Måste göra nåt åt det..
Dessutom har hans mobil börjat krångla, den kan inte skicka sms. Jag hoppas det är så iaf. Har ju självklart funderat på om det bara är hittepå, men då blir jag så ledsen, så vill inte tänka på det. Men jag saknar att få små sms.. eller iaf svar på dom jag skickar.
Fattar inte att man ska känna sig så beroende av en person bara för man är lite kär.

Kom förresten på att jag har hört att vara kär kan liknas vid att vara i en psykos, så jag letade upp exakt vad en psykos är:

Psykos (från grekiska ψυχή "psyke", för hjärna eller själ, och -οσις "-osis", för abnormalt tillstånd), med adjektivet psykotisk, betyder bokstavligen att hjärnan befinner sig i ett abnormalt tillstånd, och är en generell psykologisk term som används för ett mentalt tillstånd som ofta beskrivs som att involvera "förlust av kontakt med verkligheten". Personer som lider av psykos kallas för psykotiska. Personer som upplever en psykos kan uppleva hallucinationer eller vanföreställningar, och kan uppvisa personlighetsförändringar och tankestörningar. Detta kan vara kombinerat med ovanligt eller bisarrt beteende, samt svårigheter att genomföra sociala interaktioner och en svårighet att fullfölja aktiviteter kombinerade med vardagligt liv.

Rätt kul, för man kan ju bli lite smått dillusional, tro saker som inte är sanna och höra det man vill höra.
Ett bra exempel på bissart beteende är ju när jag och Evelina gömde oss i omklädningsrummet på gymmet för Sebbe va i gymmet och han fick inte se oss. Skitkul i efterhand, men vi vågade fan inte visa att vi va där. haha! 
Men helt ärligt, visst har även du betett dej rätt konstigt och sedan skyllt på att du va kär?
Det trort jag alla har.

Nu ska jag ut och skotta så man tar sig fram. Kuuul..

Puss*


miss..

Saknar värmen, saknar doften, saknar närheten...♥

puss*

it's a small world

Okej.. Världen är fan jävligt liten..

Min granne, som dessutom har varit rätt "på" på ett par fester, känner min crush! Min skåning!
Hur läskigt är inte det!?
Upptäckte att dom är fb vänner. Då måste som ju träffats nån gång ju.

Ville bara berätta det. Jag är lite i chock.. Det här känns lite konstigt.. men men.

puss*

hemma

Hemma igen. Känns lite tråkigt att helgen inte va längre.. ;)

Massa mys, massa film och bara alldeles underbart^^

Jag räknade vilka filmer vi kollade på;
En liftares guide till galaxen
Star trek, den nya ;p
Hannibal
Spaceballs
Family guy (en av många filmer minns inte exakt vilken)
Turtles II

Och säkert nån mer jag inte minns just nu. Skeda och kolla på film är mys^^
Skriver mer sen. nu ska jag lyssna på I don't wanna miss a thing med Aerosmith.

PUSS*

RSS 2.0