Shiny!

Jag gillar blanka och glansiga saker. Satt idag i nästan två timmar på olika sidor och bloggar relaterat till latex. Till sist hamnade jag på Lady Lucie. Hittade ett par FANTASTISKT UNDERBARA och HETA latex-hotpants med hög midja och hängslen!! Kärlek vid första ögonkastet. Så jag kan kanske ha råkat köpa ett par... i svart och grönt. *studsar av lycka!*
Ibland blir det inte som man planerat. Men jag kommer sitta som på nålar (och kanske leka med min blanka tejp litegrann) tills de kommer hit. <3

Puss!

Dessa, fast inte i rosa! Sjukt fint!!

Och som pricken över i behövde jag inte köpa specialmedel, då mitt glidmedel är latex-safe!

Snart advent

Så jag adventsstädar. 
Har fixat mitt sovrum lite mer mot den stilen jag vill ha. Det är rätt svårt med tanke på att väggarna är teracotta... och känslan jag vill ha är burlesk/snusk/budoire och jävligt snyggt! Terracotta, vad tänkte de med egentligen? Men jag har hört att det finns billiga tyger som kan spikas upp. Svart och grått kanske? Med röda och überblanka detaljer? ^^

Jag har en brutal crush sen ett par veckor tillbaka, och den verkar inte gå över i den hastighet jag skulle önska. Sen hjälper det väl inte att han hör av sig typ varje dag. 
Jag börjar ledsna på att falla för otillgängliga personer. Antingen bor de för långt borta eller så är de upptagna eller så är de bara idioter som inte fungerar i ett normalt samhälle.
(Crushen tillhör kategori nr 2 (och otrohet är inte ett alternativ, been there done that! (Många jobbiga drömmar och fantasier iaf...))) 


På lör blir det iaf fantastiskt roligt och mysigt! Sillunch och senare hemmagjord sushi med Eve! Taggataggatagga!! Och vin såklart! Och Nikkori Umeshu! 

Puss!

Oj..

..oj, oj.. Alldeles för länge sedan. Har funderat på att lägga ner helt, men det är skönt i perioder att kunna skriva av sig. 
Mycket har hänt sen sist.
Galet mycket plugg, mest vin, som resulterade i en godkänd tenta och en redovisning med ett solklart VG! 
Vi har festat betydligt mindre än tidigare år, det beror antagligen på tredjeårssyndromet. Fest och pub är inte kul längre så vi umgås med varandra och lagar grymma middagar och bara myser.
Har blivit beroenda av Sims på Facebook, Wordfeud och serien The walking Dead. Underhåller beroendet så ofta det går.
Hade en enorm endorfin-adrenalin- och dopaminutlösning för ett par helger sedan. Dvs Underbara Lund var här. Tre dagar av, ja, sånt jag inte tänker gå in i detalj på, det är bara för mig, att minnas vid speciella tillfällen... (a)
(Har brutal abstinens och det är inte okej!)

Jag kan ha hittat sällskap till en klubb helt i min stil inne i Örebro, måste fila vidare på det.. Abstinens där också. Så jag håller tummarna att jag kan gå på fuck x-mas den 26e dec. Jag skulle verkligen behöva det. Älskar alla här, men vissa saker är jag rätt ensam om att uppskatta. Vanilla sucks! 

Vi får se vad framtiden kommer med.

PUSS!!

RSS 2.0