tih

Jag fasar lite för den kommande måndagen. Det kommer ställas så mycket frågor. Närgågna frågor. Om sådant jag inte riktigt är redo att dela med mej av. Det är alldeles för fint för det. Det kan gå sönder om man är oförsiktig. <3

måndag

Jag har precis avslutat en lyxmiddag med Helena bestående av hel fransyska i ugnen och rotfrukter i ugnen med bea.

Lilla sambo har kommit hem från en omotiverad helg i Jönköping av alla ställen, med Jonny då. Av nån outgrundlig anledning satt dom och pimplade vin hela kvällen och nu är bägge rätt fulla.. Vi börjar kl 9 imorrn.
Nu ska tex Jonny gå ner i spagat och GiGi ligger på golver och asgarvar.
Det är rätt spännade vad som kan hända en måndagkväll i Hyttan. Men, ärligt, jag börjar ledsna mitt goda humör till trots.
Jag har fan små-lett hela dagen, igen. Det är riktigt mysigt att få samma svar tillbaka när man äntligen erkänner det. Såhär glad har jag inte vart på länge. Men det känns som det kommer bli en lång vecka... *väntar*

puss!

inte vilken sön som helst, 2

Det är mulet, jag är bakis så in i helvete, har träningsvärk och ett rejält papercut på knogen, men jag är glad ändå. Det är helt stört. Stört och sjukt nice.

inte vilken sön som helst

Kommer på mej själv med att små-le ibland.

Det är tur att man kan ändra sig ;)

Oavsett så kommer det bli en lång vecka..

Puss*

ojdå^^

Jag har insett att människor tror jag är typ, emo, av det dom läser på bloggen. Min första tanke va, Oh no.. shit! För så är verkligen inte fallet. Det mest råkar bli så att jag är sur, bitter eller nere när jag skriver. Det är väl så att det är just då jag behöver få ur mej allt skit. Antar jag iaf. Jag kanske borde ta det med en vän istället för att lägga ut det för alla att se?

Sen funderar jag på hur det skulle vara med lösenord igen? Så man fick ett slut på pikar från folk som läst om mina pinsamma eskapader. Men jag vet inte, det är ju fashinerande att folk är så nyfikna på mej, helt galet.

Imorgon gäller det. Imorgon är sista delen av hantverksproven. Sista dagen med servering. Sen har vi ingen mer MOS 1. Efter imorgon är det helg, och fest! Fy fan vad vi ska fira att den här veckan är över! Jag hoppas bara att det är tillräckligt med människor kvar så att det blir lite drag på puben.
Blev nästan lite ledsen när jag hörde att Helena skulle stå i baren, vi har ju så kul på fester, och självklart annars också. Meeen, om det blir efterfest så kan jag nog lura med henne^^

Sen visar det sig om herr generad dyker upp...

Nu ska jag ta en dusch efter innebandypasset, sen ska jag fan läsa in lite mer på menyn så jag kan presentera på ett bra sätt. Håller tummarna att ajg lyckas med ostronöppningen och dekanteringen imorrn, är lite nervös..

puss på er!

grubblar vidare

Jag grubblar.
Jämt.
Min första pojkvän sa alltid att jag inte skulle göra det. Han var väldigt fel på många sätt för mej, men i det här hade han rätt. Allt blir bara värre när man tänker för mycket.

Nu tror jag nästan att jag fortfarande surar för jag såg nåt mer där, något mer än bara sällskap för en natt. Något mer än vänskap kanske tom. Det var något jag inte kan sätta fingret på. Det var kul, det var lättsamt och det var alldeles för mycket skitsnack och bitterhet. Men sånt är roligt, med rätt person iaf. Jag överanalyserar mej själv och allt som hände. Jag minns vad han sa, klart och tydligt. Men det syntes så tydligt på honom ändå, så han hade lika gärna kunnat vara tyst och jag hade fattat.
Men nu vet jag inte alls. Jag har ingen aning längre och det är jobbigt. Jag grubblar väl vidare.

 

Nu har bilden inte ett smack med inlägget att göra, jag bara älskar Bettie och det gör mej på bättre humör.
Hon var en stark kvinna som gick sin egen väg innan andra vågade ens tänka tanken.
Hon stod modell för bilder med BDSM- och fetishteman när allt annat än missionären var oanständigt.
Jag ser henne som en förebild, att våga vara sig själv oavsett vad andra tycker ♥


puss*


nötskal

 

Jag har vart lite dålig att skriva nytt på sista tiden. Det har vart mycket med skolan och allt annat också. Små samhällen i ett nötskal kan jag säga.

Bara för att det knappt händer något av intresse här så är alla väldigt nyfikna på vad alla andra har för sig. Det inkluderar tydligen mej. Okej, jag vet att man kan läsa väldigt mycket här på bloggen, även om jag fortfarande inte fattar varför folk läser, men jag försöker att vara lite diskret. Inte nämna namn osv. Men det som är så ”i nötskalet” är att de som läser verkar fatta ändå, för att det går så mycket rykten. Till och med de som inte läser vet ju för fan allt.

Sen har vi ju den här klassiska snöbollseffekten. Allt som sägs eskalerar tills det är helt galet långt ifrån sanningen. Jag tänker inte nämna exakt vad, men jag har vart inblandad i flera av ryktena. Vissa säger att jag har mej själv att skylla, att jag får sluta bli full och få ragg på puben t.ex. Som om det skulle hända, haha!
Det som är lite intressant är att om jag hade gjort exakt likadant i Södertälje, där jag kommer ifrån, skulle ingen reagera som de gör här.
Alla vill, nej måste veta vad som händer, vem som ligger med vem, vilka som alltid blir alldeles för fulla, vem som skämde ut sig sist osv.
Jag fattar att historierna ändras lite med varje person som berättar den, men vad jag inte förstår är när det blir helt åt helvete fel från personerna som är inblandade.
Det är värre än en reality-dokusåpa.
Om man satte dolda kameror runt i byn och visade det på bästa sändningstid skulle hela svenska folket sitta som fastklistrade framför tvn. Varje sändningstillfälle.
Skit i big brother eller paradise hotel, Grythyttans studenter skulle göra hundra gånger bättre tv. Mer sex, mer intriger och mer skitsnack. Vi skulle slå tittarrekord på nolltid. Vara på löpsedlarna varenda dag.
Är det inte spännande att veta allt? Alla detaljer?  Vem kommer vinna tävlingen?

Jag skulle kunna sitta och bittra över det här hela natten, men jag har ett liv att leva. Jag lever i nuet och tänker skita i vad alla tror. Jag vet vad som är sant när det gäller mej själv.
Ett tips är ju att ta allt som sägs här i byn med en stor nypa salt.

*puss*


svårt

Det är svårt. Det är att vara på väg att gråta hela tiden, att vilja det. Men inget händer. Jag stirrar in i väggen och bara väntar på att tiden ska gå. Sover för att tiden ska gå något fortare, för att slippa tänka.
Det är att inte vara hungrig på en hel dag men att äta massor bara för att ha något att göra. Det är att vilja vara ensam och lida i tysthet, men att verkligen uppskatta en vän som bara sitter och är nära, att inte behöva prata. Det är att kolla telefonen efter sms när man vet att det inte kommit några, att bli lika besviken varje gång det inte finns något nytt. Det är att bli bortom kontroll och göra bort sig, försöka träffa andra men sen ångra sig.
Jag vill inte ångra något. Jag vill kunna kliva ur sängen på morgonen och vara glad. Jag vill slippa ha ont i magen av saknad och allt som bidrar till att jag saknar dig så. Jag vill kunna leva utan alla tankar, men det går inte utan att släppa dig. Och jag vill aldrig vara utan dig.

Men sedan vaknar man till en ny dag och allt känns annorlunda, ibland tillochmed bra. Har jag berättat att jag nästan alltid hatat berg-och-dalbanor?


bloody sunday

Jag vet inte vad jag vill alls. Jag vill inte vara ensam, men jag orkar inte med en massa människor som pratar och tjatar. Jag vill gå ut i solen och njuta av värmen, men jag pallar inte klä på mej och fixa till mej för att gå ut. Jag vill få bra betyg på tentan som ska skrivas på tisdag, men jag vill verkligen inte plugga. Jag vill dricka mej redlös och bara släppa allt, men jag är livrädd för vad jag kan hitta på då.

Så jag gör ingenting. Jag sitter inne och grubblar. Drömmer mej bort till då allt kändes bättre, för i ärlighetens namn, så har det nog aldrig vart helt bra med mej.


om

Om du var här skulle vi sova fortfarande.

Om du var här skulle vi ha vart vakna hela natten och ägnat oss åt varandra.

Om du var här skulle jag väcka dej med tusen ömma kyssar över din underbara kropp.

Om du var här skulle jag ge dej allt och lite till.

Men du är inte här och jag saknar dej.


naaw!!

Jag är kär. På riktigt. Herregud, hur kan något vara så sött?!



Garian heter han. *vill ha*
Född 27e Augusti! Som jag!

Jag ska lätt kika in på Örebros katthem någon dag.^^


E

Vanligtvis hatar jag att prata och reda ut saker. Det är emotionellt jobbigt och alltid så komplicerat. Jag pallar helt enkelt inte. 
Nu är allt jag vill att prata. Jag vill förklara, disskutera och lyssna på vad du tycker. Men du är så frånvarande. Jag vet inte hur jag ska agera.
Jag älskar dej och saknar dej, bara så du vet om jag missat att berätta det. ♥

eld

Som luft. Det skulle kunna vara endast luft. Men det är eld, det är sten, det är mycket.

Jag har gjort väldigt fel mot väldigt många. Jag ska ta mej i kragen och bli bättre. Jag ska gå genom elden. Det är ni värda, det är jag värd.

...

Funderar på att bara skita i allt... vad är poängen?

fy fan

Nykter: Biter mej i tungan och fegar ur när jag vill säga nåt.
På fyllan: Borde ha silvertejp runt huvudet och munnen. Förbjudas att prata alls.

Men visst, alla har rätt till en åsikt, även du och jag.

horoskop!

Ditt horoskop för 3/3

03. mars 2010

Idag kan du enkelt kombinera sinnenas med själens njutning. Köp något vackert, gå och titta på skön konst, eller gör något som kroppen tycker om.


HAHAHAHAHAHAH!! Läskigt!!
Idag har jag har köpt en jättefin blomma, kollat snygga bilder på bdb, tränat och ska njuta av en god middag i gott sällskap!!! Vad har ni att säga nu ni som inte tror på horoskop?! Det stämmer ju!
Kan ju lägga aven påpeka att jag läste horoskopet nu, så jag hade ingen aning om vad det stod.

puss*


lyx och träning

En lång dag redan. (klockan är nu halv fem) 
Vaknade vid halv sju och gick till skolan vid åtta. Kvart över började vi med att disskutera ostar och viner. Hantverk med ostvagn stod det på schemat, låter jättetrist men va fruktansvärt lärorikt och kul. (och gott!)
Det lär ju inte vara alla utbildningar som innefattar att sitta och ÄTA och DRICKA så gott som vi gör.

Igår tex så hade vi drink- och barkunskap. Alla fick prova på att stå i baren och blanda och sen såklart prova lite. Typ, doppa ett sugrör, sätta tummen på änden och sen stoppa i munnen. Men ändå, sitta och prova drinkar och cocktails innan lunch känns liiiite fel. Lite alkisvarning där :p

Ikväll ska jag ha middag med tjejorna, fajitas och riesling, sen har jag gjort lite negerbollar. För, man kan inte ha tjejkväll utan choklad! Haha.

Har precis ätit sen lunch/tidig middag för jag ska iväg och träna step-up med Evelina. Jag är superduktig på att träna, va på gymmet igår och ska på innebandy imorrn och ev på lördag. Jag satsar verkligen, men det känns bra, för jag är mycket piggare än innan och kan unna mej lite gott ibland utan att må dåligt över det. It's a win-win situation baby!

Nu ska jag leta reda på lite kläder, för Evelina kommer snart så vi ska gå till träningen.
Ha det bra allihopa!

Puss*

"columbus"

Du kan följa mina spår hem. De syns tydligt i snön som är oskuldsfullt vit. Natten är svart. Men gatlyktorna lyser med ett gult sken hela vägen. Allt jag vill är att du ska hålla mig hårt. Ta mig i din varma famn och krama mig hårt. Håll mig nära. Staden vaknar långsamt när vi tillslut går för att sova. Vi är fortfarande lite fulla men det har ingen betydelse. Det enda som spelar roll är här och nu. Du och jag och natten som sakta går mot sitt slut. Du kan tro allt du hört eller välja att låta bli. Det känns ändå som möjligheternas land. Allt kan hända. Bara jag är med dig. Bara håll mig älskling nu.


<3

Man vill vara där, man vill skydda och hjälpa till. Men det enda man kan göra är att maktlös se på...

...Det känns inte bra. ♥

RSS 2.0