I like it...

Har två nya favorit låtar, eller kanske tre, som passar mej alldeles perfekt! Det är inte ofta jag tycker låtar känns skrivna för mig, men nu så!
*I like it rough
*S&M
(*User friendly)

Yes, I'm a freak, and proud of it!
Hehe.

Städar och fixar, ska packa lite, äta middag med Thomas och sen åker jag på Måndag. Kvänum here I come!

PUSS!

Ibland

Ibland orkar jag inte bry mej om att jag har satt upp regler. Jag skiter fullständigt i det. För tillfället skiter jag faktiskt i vad jag sagt tidigare.
Jag kommer inte göra samma misstag flera gånger. Jag har lärt mej massor och vet vart gränserna går.

Ibland vill jag bara låtsas som om hela situationen var helt annorlunda.

En vanlig Måndag-kväll.

Arg metal och reducera diskberget står på schemat.
Att få ful-skrik-sjunga till Agonoize, Muse eller Manson slår faktiskt det mesta.

Någon starkare?

Jag har haft en rad ur en låt i huvudet hela dagen. "Jag behöver något starkare." Kanske att jag vill byta ut "något" till "någon".  Någon med starka armar, där jag känner mig trygg.

Jag har funderat på vad jag vill ha i en partner, vilka saker som jag gillar hos andra människor.
Det kommer antagligen sluta med en lista. Bra saker, dåliga saker, livsnödvändiga saker och löjliga, ytliga krav. Kan bli spännande, eller inte. 

Puss.

Imorgon är det fredag!

Jag måste verkligen se till att antingen lära mej klockan och passa tider eller att ställa alarm till ALLT jag gör. Missade innebandyn idag för jag inte hade koll på tiden. Sen kan det bero lite på att jag fick massage och var lite mör i både kroppen och huvudet, men det hör inte till saken. Den där förbannade dyskalkelin alltså.

Hämtade ut ekonomistyrningstentan idag, katastrof. Jag hade genom tre dagars intensivt plugg lyckats MINSKA med två poäng jämfört med förra försöket!

På plussidan för dagen finns att B-uppsatsen är klar och inlämnad, inget mer stress över den mer! Jag och Pettersson firade med en varsin semla på kringlan, väldigt gott. (Men också ännu en anledning till att det var dumt att missa träningen. Såg bilder från i somras och jag var uppenbart smalare då.) Sen var jag ju som sagt på massage, Thomas ställde upp på att plåga mej och mina muskelknutar i en timme. Det känns grymt bra i ryggen nu, mjukt och avslappnat.

Imorgon bär det av till Mariefred. Ska bli skönt att komma bort ett litet tag från Hyttan. Nu är det ju så att jag åker på praktik nästa helg, men det var länge sedan jag lämnade Hällefors kommun och det började bli dags. Dessutom ska jag ju ha katten hos mamma och pappa under praktiken, så det fungerade bättre logistikmässigt att ta honom nu. 

Köpte en bit bredsjö blå i skolan idag, jag funderar på att smaka lite på den till CSI med en mugg te till. 
Myselipys-pyilys!

Puss!!


Hearts

Hittade världens sötaste solglasögon idag! wayfarers med hjärtan på glaset! Vill ha!
Kanske att de får vänta tills nästa månad, men jag måste ha dem! 

Pratade med barndomsvännen Sara häromdagen och nu är Power Meet bokat^^ Vi ska ha heta rockabilly/pin-up kläder och glida runt i en fin bil, med hög musik och massa öl. Det kommer bli så jävla kul! Jag minns ju hur kul vi hade sist ;)
(förutom när vi rullade in på statoil, men det skiter vi i nu.)
Får se om man orkar sätta sig framför symaskinen eller om man bara öppnar plånboken och gräver djupt.

Det är sol idag också, helt underbart!

Puss!

Minions!


Whaaaaaaat?!


Älskar de underbara små minionsarna i Despicable me. Stört roliga. (Och jag vill ha en)

Annars är uppsatsen så gott som klar, ska lämnas in imorrnbitti. Det känns bra, som ett garanterat G. Praktiken är inte långt bort och jag är så pepp! Ska bli riktigt kul. Sen har jag arbetsintervju den 18e på värdshuset i Mariefred. Då följer nog kissen med till "morföräldrarna" för att vara där under hela min praktik. Kan inte ha med honom till Kvänum, ska ju bo i deras B&B. 

Jag hade tänkt träna idag, men somnade på Jennys säng och är nu helt förstörd. Sova middag är inte bra! men jag funderar på att gymma lite i helgen som kompensation.
Man måste ju ha något att göra när resten av Hyttans befolkning är i Örebro och fixar årshögtiden. Städa ska jag göra också. Vilket fruktansvärt spännande liv jag lever.. Städa på fredag- och lördagkvällar. 

Den 19e är jag förresten i STHLM! Ska träffa Carro och hitta på nåt roligt. Om så bara en öl och ett ton skvaller. Det är sådant man behöver ibland, jag behöver iallafall.

Som vanligt finns det en massa småsaker jag funderar på alldeles för mycket, men det orkar jag inte fördjupa mig i längre. Det mesta känns bättre än på länge. 

PUSS!!

Another sunny day!

Dagens låt.
Jag blir så glad när solen skiner som den gör idag! Det känns som allt blir lite lättare att hantera och som att det finns hopp om att snön ska försvinna.
Uppsatsen känns inte som ett oöverkomligt hinder. Dammråttorna syns knappt i hörnen. Jag blir alltid lite knäpp såna här dagar, men jag älskar solen! Can't help it.

Katten är likadan, han är ute och leker i snön och myser. Han ser jätterolig ut när han skuttar omkring och gräver. ^^

Puss

För övrigt

Så vaknade jag till en asbra låt! THIS ONE! Och har vart lite sådär, nöjd hela dagen. Har kört den på repeat ett antal gånger nu under kvällen och försökt att sjunga med.
(Inte speciellt vackert, men jag är ensam hemma så who gives a tiny rats ass?)


Allt som är ditt

Skapar en ny spellista på spotify, med massa bra pop. Då menar jag bra pop, alternativ och indie, inte sånt skräp dom spelar på reklamradiokanalerna. Massa svenskt och ett par klassiker. Typ Heaven knows I'm miserable now.

Har suttit en och en halv evighet med ett exceldokument och fört in femtioelva hastigt nedsktivna sökmatriser. Tabeller över databassökningar alltså, för er som inte går på Uni. Det är sinnessjukt jobbigt iallafall.
Men nu är jag klar!

Ikväll blir det städning, diskning och ett pirogbak, man måste ju träna på hemmafruandet.
Eventuellt klär jag mej passande för rollen... (a)

Puss!

ja

Och ja, irritationen är på topp sen nån dag tillbaka. Är less på allt jag ser typ. Muuaaaaaahhh!

sött

Death by sockerchock! Sliskigt, sött och klibbigt. Läskigt! och rätt obehagligt.

She

She'd take my hand. She'd kiss my lips.
I'd touch her hair. And answer that kiss.
We danced together.
Round and round.
We walked away and under her spell I was bound.

We walked along. The night was dark.
She talked. Me to. And I felt a spark.

The things we did, I'll never tell.
I simply can't, due to her spell.

She left early, before it was day.
My memory of that night will never fade away..

Träning

Gud vad underbart det är att träna! Har kört i ett par veckor nu två ggr i veckan först zumba och sen innebandy. Är alltid helt slut efteråt, inte så konstigt då det är två och en halv timmes konstant träning.

Katten och jag kör hårdträning på kommunikation och att han ska kissa i kattlådan. Efter hans eskapader utomhus har han blivit ännu mer nervös och lämnar pölar på golvet eller på kläder som ramlat ner. Har googlat en massa och det jag läste verkar fungera, han blir bättre och bättre varje dag.
fortfarande en bit kvar iofs, men vi kämpar vidare.

Beställde fyra flaskor Nikkori Umeshu förra veckan, och nu kan jag hämta ut dem! YUM! Sen måste jag till apoteket, viktiga saker som ska hämtas ut. Måste bara hitta nån som kör.

Nu blir det lite tv innan jag ska sova, massa att göra imorrn med b-uppsats, möten och föreläsningar.

PUSS!

RSS 2.0