Morally depraved (in hyttan)

Det är som om det är något i luften. Något som inte finns på andra ställen. Något som sker samma sekund man kliver av bussen. Det oundvikliga moraliska förfallet. Fina flickor blir alkoholiserade slampor. Välkammade pojkar börjar leva på ful-öl. Alla gör vad de känner för utan en endaste tanke på eventuella konsekvenser. 


Morally depraved (in hyttan)

Det spelar ingen roll hur man försöker stå emot, förfallet kommer så småningom drabba en ändå. Det där lilla som får en att ramla över gränsen mellan söt och oskyldig till fullkomligt hopplöst tvärtemot.
Lite funderingar bara, hur fan gick det till?

Kärlek på avstånd


Fina underkläder som jag aldrig kommer äga... Agent Provocateur är kärlek, det är fantastiskt, vackert och sexigt.

Jag vill ha en monokini i sommar! Dessa två från Victorias Secret, som såklart inte finns i Sverige..

Pallar inte skriva en massa, har för mycket i huvudet.

PUSS!

Mellan hägg och syren kommer... lathet?

Denna uppsatts kommer ta kål på mig. Det är onsdagkväll, jag borde förbereda mig för pub och fest! Men nej nej, det ska skrivas tills fingrarna går av. Jag vet att det är mitt eget fel för att jag struntade i det så länge. Men jag fungerar lite så, sopa under mattan, syns inte finns inte osv. Pappa kallar det "ren jävla lathet", men jag tror det är nåt mer, en ovilja att följa regler, att gå sin egen väg. Det kan väl även kallas idioti, men låter inte lika tufft och rebelliskt.
Det finns ett talesätt som heter mellan hägg och syren kommer lustan. De där gammelsvenskarna visste vad de talade om. Det är inte bara fåglar och små skogsdjur som har instinkter som lockar på dom. Ibland är det helt enkelt svårt att hålla sig i skinnet. Men hittills har det fungerat. Hur länge till, sen jag kom tillbaka till ett ställe där det finns människor, återstår att se. Sen kan det ju tilläggas att vissa människor inte gör saken lättare för mej..

Nu ska jag fortsätta intervjua en anonym 23åring på Bjertorp, aka mej själv.

Puss!

Hemma!

Hemma!!!
Jag trodde aldrig att jag skulle sakna Grythyttan så mycket som jag har gjort. Förmodligen beror det på alla underbara människor jag förknippar med byn.
Kom hem kvart i tio igårkväll, dumpade väskorna och gick bort till Jenny. Pratade, skrattade och åt rabarberpaj. 

Är fett lack på spotify! Jag vill ha obegränsad tid tillbaka! Morr..

Men magen kurrar och jag ska upp i köket. Skriver lite mer nån annan dag.

PUSS PÅ!!!

RSS 2.0