Twisted

Ibland undrar jag hur min hjärna fungerar.

Om någon skulle visa sig intresserad och faktiskt hör av sig, och kommer med komplimanger som är ärliga. Om det skulle dyka upp en sådan blir jag totalt ointresserad. Även om jag vart nyfiken från början. Allt intresse bara självdör. Jag känner mej kvävd och obekväm.

Men om det å andra sidan skulle komma någon som jag är intresserad av, men som inte hör av sig. Som dissar mej dagar i sträck och som egentligen är ett as som behandlar mej som skit. Då jävlar blir jag den som hör av mig. Skickar sms och dyl.

Om du älskar mej kommer jag lämna dej och om du lämnar mej kommer jag älska dej.

Alltid!
Jag fattar inte.
Snälla, fina, underbara på alla sätt killar ger mig inget. Det är mysigt, men jag gillar inte mys, inte så iaf. Det är ju lite stört att jag kräver någon som är på gränsen till elak för att vara nöjd. Helst över gränsen.

Känner att jag skulle vara ett jätteintressant fall för någon som gör psykoanalyser. Nej, skämt åsido, men ibland börjar man ju undra lite vad det är som är fel på en.
Det måste vara den där lite dark and twisted sidan av mig som jag älskar att jag har... (a)

Puss

Malin fixar

Frisör Malin har öppet igen, tydligen. Har färgat Maddes hår en mörk chokladton. Har klippt Jossan så jävla snyggt, även om det kanske blev lite kort. Det är väldigt synth och androgynt, och sinnebilden av awesomeness!
Sen blekte jag mammas hår, fett fail. Ser lite ut som halm, eller Gustav Vasas peruk. Ska fixa det idag, färga med nån brun färg. Men eftersom hon inte fattar vad jag menar när jag säger att det inte får vara några blåa toner i, för att undvika att håret ska se grönt ut, får jag hjälpa henne. Malin fixar.

Ska in till Strängnäs och fika idag. Och hitta en bra julklapp till favvokusinen William.

Ikväll ska jag, mamma och kissen till veterinären. Han ska få sina sprutor och så ska vi knipsa honom. Det blir min julklapp till honom. Han får ingen mer mat eller vatten idag, veterinärens order. Får se hur han mår efter ingreppen, han ska ju sövas och allt. Lillekitten.

Puss!




Tech Noir

Kallt som fan. Minst tre decimeter snö i trasiga converse. Sidecut och snedlugg.
Och svart, svart, svart. Plus en underbar korsett och sjukt bra sällskap. Cosmopolitans och dry martini.
Agonizer, eller var det agonize? Hård synth, massa bas. Södermälarstrand. Tech Noir. Det var min juldag.
Och den var grym!

Fick klä mej i korsett. Fick dansa tills fötterna inte orkade mer. Fick se människor jag aldrig sett förut. Som jag antagligen aldrig kommer se igen. Underbara omväxling!
Jag fick dricka öl, jag fick hångla. Med flera stycken. Iaf två, en tjej och en söt synthkille.
Jag fick ett telefonnummer och ett namn. Fler pussar. Ett par sms.
Åkte tunnelbana till Liljeholmen. Åt falafel och skrattade när Carro drygade som fan mot invandrarkillarna. "Jag pratar inte med främlingar!"
Gick i den djupa snön till Hägerstensåsen. Berättade massa skit som hänt. Och annan skit som skulle kunna hända. Jag har saknat att umgås. Saknat att kunna vara ute efter kl 23 och kunna se människor, att kunna köpa mat! Helt otroligt.

Dagen efter sov vi ganska länge. Gick och handlade på Coop och åt världens lyxigaste frukost. Bröd, kallrökt lax, avacado, paprika, gurka, gräddfil, störrom, te, tranbärsdryck. Jättegott och jättemysigt.
Måste göras om snart!

Nu är det bara nyår som måste fixas. Mer fest åt folket!

PUSS!

dan före dan före dan... osv

Ikväll är det en glad Malin som sitter i Mariefred och fryser.
Hon har genomgått en dyskalkeliutredning i Västerås hela dagen. Resultatet visade på vad jag trott i ett par år, jag är drabbad. Men jag fick mer info om vad det innebär och hur man kan använda sig av lösningar för att klara vardagen bättre. Tex nåt så enkelt som miniräknare. Det som kan vara lite negativt är dock att jag kan anses ha samma matematiska förmåga som en femteklassare... Så, om någon frågar mej "are you smarter than a fifthgrader?" kan jag inte svara ja. Men jag tänker inte klaga, jag har ju fått en perfekt grej att trycka på en tisha!
"Are you smarter than a fifthgrader? 'Cause I'm not!"
Fick iaf äta sushi till lunch och sen spana lite i affärer, för även fönstershopping räknas! :)

Sedan fick jag prata med lillstrumpan i telefonen jättelänge. Hon satt fast i nån håla i norrland och väntade på ett försenat tåg. Tror vi snackade en och en halv timme! Längtar som fan till imorrn när truppen är samlad igen. Tror att julkänslan kommer infinna sig då.

Sedan upptäckte jag att jag har vunnit en kalendertävling jag ställde upp i! Killyourdarlings julkalender med massa underbart snuskiga presenter. Jag vann en Kama Sutra-kortlek, sjukt bra ju! Dessutom boostade det min julkänsla rätt rejält. Underbart!

Till sist har jag fått massa sms från söderifrån. Och jag har ett par ideer om vad man kan hitta på med den där kortleken ;)
Sen hjälpte det inte att han började berätta om sitt rep han håller på och kapar i lagom bitar... (a) Gotta love it!
(och ja, jag vill söderut typ igår)

Åh juste! på juldagen beger jag mej mot Huvudstaden med Caroline och klär mej i svart, för det är Tech Noir!!!!

PUSS!! And Merry fucking X-mas! ♥

Plugg

Plugga, plugga, plugga. Jag tror jag dör av tristess! Sen underlättar det ju inte min koncentration att jag får en massa flashbacks från i onsdags..
Det är tydligt att affärsredovisning och lammkött inte går bra ihop.
Fast tydligen går Malin och lammkött bra ihop. Eller så är det för jag inte skrämde honom. Man vet aldrig.

Nej men försöka plugga lite till kanske.

Nikkori

Idag har vart en sån där dag som börjar segt men sedan eskalerar till någat alldeles, alldeles underbart.

Det började med att jag vaknade vid åttasnåret för att hjälpa till att leta kläder och säga tack och hejdå för sällskap osv.
Somnade om och toksov till halv ett.
Stressade i mej "frukost" vid fem över för att lindra baksmällan och springa iväg till skolan.
Genomled en lång lektion där jag i ärlighetens namn inte förstod så mycket.
Halkade hem, åt lite snabbt, halkade bort och hämtade kvarglömda kläder hos Anna och Jenny.
Fixade mej lite inför provningen och letade reda på glas och ätpinnar.
Halkade genom snöovädret till studenternas hus för att möta Evelina.
Provade fyra olika sorters sake.
Åt fantastiskt sushi från East-West.
Provade åtta underbara teer, bland annat sencha och macha.
Drack ett supergott sött plommonvin som hette Nikkori. Det betyder "söta leendet".
Sen fanns det te och tillbehör att köpa till väldigt bra priser så jag kunde inte låta bli. Dessutom fick vi shoppa på kredit och betala efter jul.
Så lite lycklig av saken och shoppingen gick jag hem med två supersöta teburkar och en påse bancha.

Helt fashinerad av Japan fortsätter kvällen i dess tecken då jag ska se Princess Mononoke för första gången på min 46" tv och mysa med kissen.
Det kunde knappt sluta bättre idag än det gjort.

PUSS!!

Nåt så litet

Tänk att något så litet som att hitta en bonus-check på ICA värd tjugofem kronor kan göra hela ens dag, kanske tom vecka!

Det blev ännu bättre när jag fick låna Princess Mononoke av Hans. Har velat se den så länge!

Sen kommer det bli en grym kväll. Sista pubkvällen för i år. Middag med två underbara tjejkompisar. Bubbel och vin. Eventuellt en pojke...
Det kan knappt bli bättre!
Jag är nöjd, och snart är det jul!! Åtta dagar kvar till julafton! :D

Puss!

kalendertävling igen

Vi gör ett nytt försök på lucka nummer femton :) http://www.killyourdarlings.nu

Älskar verkligen den här julkalendern^^

Puss!


My bad..

Hon har bara haft problem med blogger och därför bytt till wordpress efter två dagar. Skönt! *happyface*

Kväll

Skulle ha blivit filmkväll med sällskap, men det tar vi en annan dag. Trevligt iaf med lite uppmärksamhet från det motsatta könet. Det blir nog bra i slutändan.

Är förutom det irriterad på att min älsklingsblogg lagt ner! Eller ändrats, eller, whatever. Störigt iaf.. och ledsamt. Alice, jag kommer sakna dej. Oavsett vilket namn du gått under har det alltid vart en liten underbar verklighetsflykt varje gång jag läst.
Jag hoppas att killyourdarlings kommer tillbaka.

Puss

hemmafru

Idag har jag vart en riktig hemmafru, bortsett frånatt jag inte har en man då.
Jag har bakat små frallor med kummin och linfrön som blev above and beyond any expectations. Kokat pepparkakskola som snart ska skäras upp och slås in i papper. Jag har tagit itu med det enorma diskberget som bara har gnagt på mitt samvete. Jag ska laga nån slags middag och sen läsa lite i kurslitteraturen som förberedelse för imorrn, nån gång ska ju vara den första.
Jag känner mej på topp idag trots snuva och dödsrosselhosta. Ännu bättre blir det ju när jag tänker att brödet kostade mej max en tia totalt! för sexton frallor! Jag får ta och göra det även i framtiden, så sparar jag pengar som kan läggar på Toscanaresan i sommar. :)

Musikhjälpen har dragit igång och det är dags att önska musik för att stödja radiohjälpen i deras kamp mot trafficking och handel med barn. Ett ynka sms kan rädda massor med barn!
Så nu ska jag skriva ner hur du gör, för du vill väl hjälpa till?

Skriv summan du vill skänka, 50, 100 eller 200kr.
Gör ett mellanslag.
Skriv vilken låt du vill höra.
Lägg till en motivering, varför du vill höra den låten.
Skicka till 72999

Komigen nu! det är för en bra sak och det lär ju öka på karman en bra bit ;)

Puss på alla välgörare!

kalendertävling

Jag tänker idag vara med i en kalendertävling på http://killyourdarlings.nu

Chokladfärg. *mums*


Vid isens kant

Jag stod vid strandkanten och spejade ut över den frusna sjön. Jag lyfte blicken och stirrade in i solen, rakt in utan att blinka. Den skimmrade och fick regnbågens alla färger. Alla färger reflekterades i isen så det gnistrade.
Det borde ha gjort ont i ögonen, men jag kände ingen smärta. Jag stod så, och bara tittade.
Jag minns inte om det gick en minut eller om en hel timme hann passera. Jag minns bara hur otroligt vackert allting var, just då. Jag tror jag gick in i mig själv, eller ut, det är svårt att säga. Men jag har alldrig vart så mycket i nuet som då. Alla problem fick en klarhet och jag såg allt från ett helt annat perspektiv.
Jag såg hur solen sakta sjönk bakom bergen på andra sidan sjön, hur den sakta ändrade färg allteftersom. Mer rött, mer värme, nästan som när man känner kärlek från en annan människas sinne, fast mer. Allt var så mycket mer.
Det var så intensivt att jag har för mig att jag blev tårögd.
Jag kunde inte slita mig, men tillslut kände jag av mina tår. De var stelfrusna. Så jag vände mig om och gick hem.
Jag måste ha tänkt en miljon tankar, för min hjärna var så trött, men jag minns inget. Bara den där känslan av ofattbart lugn.
Som en liten del av himlen hade visat sig bara för mig.

Lite gott

Special edition från Jämtlandsbryggeriet. Finns inte längre.. *snyft*

 

Finns ibland på våran pub! asgott!

 

En av favoriterna, blommig och humlig och alldeles perfekt!

 

Finöl på danska. Mörk med massa goda toner av choklad och kaffe.

 

 

Denna har jag inte testat än, men jag fastnade för namnet. Brewdog gör flera jättebra öl, mestadels lager och ale. Den här sorten är fryst flera gånger för att intensifiera smakerna och koncentrera alkoholen. På 32 vol% är den ganka mastig, men man häver inte god öl på samma sätt som blaskig Carlsberg, så det ska vara chill. Är stört sugen på att beställa en låda, men jag tror inte de har den på systembolaget...

 

Ikväll blir det lite ensam-vardags-lyx med dip o grönsaker. Fast jag är sinnessjukt sugen på en öl.. (a)

PUSS!


massa skolrelaterat

Skittentan är avklarad. Jag tror jag gick först av alla, dvs så snart man fick, en timme efter starten på sekunden. Jag gjorde ett försök på alla fyra frågor, räknade lite och kämpade på det jag trodde jag hade ett hum om. Men såhär i efterhand tror jag inte det räcker till de tjugo poäng som krävs för ett G.

Igår kväll satt jag och letade bryggerier i sverige som verkade intressanta. Jag hittade några stycken som jag mailade angående praktiken, kollade om de var intresserade av att ta in en praktikant.
Idag hade jag ett svar från Oppigårds, som är ett microbryggeri i Hedemora. Jag har druckit deras öl både i skolan och privat, och jag gillar de sorter jag testat. Vi får se hur det går, annars har jag ju ett par alternativ till. Men det vore så kul att lära sig mer om bryggningen av öl.

Ikväll blir det tentafest/födelsedagskrök. Ska dricka vin och ha det fiiin(t).

Puss!

inomhus-onsdag

Har kollat igenom bilderna från vinterfesten, av typ 600 bilder finns jag med, så man ser att det är jag, på en bild. EN BILD! Hur gick det till?

Och ja, idag är en bitter dag, för jag har ångest för tentan imorrn. För jag har inga pengar kvar och för att jag är sjuk.
Och så verkar alla andra ha det så bra med förhållanden och kärlek, antar att jag är avis eftersom mitt lovelife är så skruvat.
Skitsamma. Ska äta en morot och kolla Scrubs. Det är bra.
Hmm, en onsdag utan alkohol, skumt.

Puss

sjuk

Är fortfarande tok-förkyld, snorar och hostar och känner mej allmänt übersexig. Vaknade inatt av att luftrören slemmat igen och jag var tvungen att hosta tills jag typ dog.

Det kommer gå åt helvete med tentorna eftersom jag inte pluggat ett skit, pga ren lathet. Men jag ska dit ock kolla lite iaf, försöka göra en del. Man vet ju aldrig, jag kan ju få en akut personlighetsförändring som gör att jag blir ett mattesnille.

Pratade med mami i telefonen i en timme, ventilerade och kollade läget. Det känns så bra att vi kan prata, för det var verkligen inte så när jag bodde hemma. Det är iaf mycket bättre att ha mamma/kompis istället för mamma/dödsfiende, som det var i tonåren. Ska verkligen bli kul att komma hem i jul och bara umgås  med familjen!
Och så ska jag och syster yster träna på att uppfatta när vi blir raggade på, förslagsvis på en krog eller klubb.

Jag har iaf vart lite duktig idag och kokat risgrynsgröt för typ två veckor framöver. Gott!

Det blir ju bara bättre och bättre känns det som :)
När hostan går över förstås.

Puss!

Till salu

Överväger att lägga ut saker för försäljning på blocket eller nåt liknande.

Har en hel del saker jag aldrig använder, tex skor som jag nästan aldrig använt för de är precis för små. Samma med kläder.
Det borde väl gå att få en liten slant för det?

Känns som en bra idé iaf, rensa ut sånt jag inte vill (och framförallt inte kan) ha och få pengar för det. Lägger nog ut grejer här med, först, så ni som vill kan få ett försprång om det är nåt som verkar intressant. :)

vinterfesten

Så. Vinterfesten -10. Vart ska man börja?

Champagnefrukosten började vid tolv, tidsoptimist som jag är kam jag en halvtimme sent.
Alla var relativt ofixade och några var trötta. Men jag tror att alla var taggade för kvällens fest.
Vid tvåtiden gick tjejerna till Evelina för att fixa hår, smink och kläder. Allt gick jättebra,
och bubblet försvann i ett bra tempo ner i våra magar.
Jag lockade hela håret så det blev krusigt och sminkade mej. Allt samtidigt som man gick runt i nästan bara underkläder, jag hade tex bustier och jeans, medans nån annan hade balconette-bh och mysbyxor.
Riktigt hett med andra ord.

När det blev dags att få på sig klänningen kom också problemen. Jag visste att den var tajt,
men i stressen över att bli klar så hade jag lite bråttom och lyckades spräcka dragkedjan.
Självklart fick jag panikångest och kände att jag var nära att bryta ihop.
Som tur är har jag underbara vänner och Evelina räddade min dag genom att låna ut en klänning till mej.
Tusen tack!!!

Vi kom iväg till förfesten och hade jättekul. Sen vinglade vi iväg till studenternas hus för att ställa oss i kö.
Redan på vägen såg man att det var strålkastare såm lyste upp på himlen i takt till musik.
Vi kom fram och där fanns en röd matta, i meterhöga, stora vita bokstäver stod det HYTTAN.
Vi hade en Johnny Depp som spelade musik och paparazzi sprang runt och fotade.
Det var uppenbart att temat var Hollywood!

Väl inne fanns det en bar som serverade bla agua de bolivia, sprit smaksatt med koka-blad.
På en vägg var en stor digital klocka projecerad som räknade ner, the final count down.
På bordsplaceringen hade alla fått varsitt aka. Jag var Valerie Perinne, som jag i efterhand har tagit reda på vem det är, tydligen så är det en skådespelerska som har vart på omlaget till playboy.
Vissa alias var klockrena, typ hon som blev Katrin Zytomierska, de är väldigt lika till sättet..

Vi blev hälsade välkomna av Jack och Kelly Osbourne, och sen följde ett uppträdande av Lady Gaga.
Alla var sjukt pepp och vi stod på stolar och bord, och sjöng och tjoade. (Hade ingen röst dagen efter)
Middagen avbröts stup i kvarten av skålar, sånger och allmänt ståhej.

Varmrätten var grym! Oxfile med rotfruktskaka och rödvinssås.♥

Efter desserten börjar det bli lite luddigt i kanterna. Vi drack mer champagne. Dansade och minglade.

Träffade han med stort H. Vi pratade, jag sa till honom att jag borde hata honom, att han skulle förtjäna det. Tyvärr är det väldigt svårt att vara arg på nån som bara håller med och sen säger att jag är söt!
Jag antar att vi inte borde, att jag inte borde, men det hände saker ändå.
Har sedan länge konstaterat att han är my drug of choice...

Sen blev det såklart ett gäng efterfester.
Under den sista fick vi lära känna Herr Hans självmordsfåtölj. Jag antar att man måste ha sett det för att fatta helt, men helt plötsligt låg Hans på golvet med en fåtölj över sig. Senare lossade armstödet också.
Harakiri-fåtöljen jobbade stenhårt på att få med sig Hans i fördärvet och jag och Jenny höll på att DÖ av skratt.

Nu blev det ett långt inlägg och jag har ändå missat massor, men jag kan inte få ner allt, SÅ kul hade jag!
Tack för en underbar kväll och natt!

Puss!

Kitties!

Katter är det sötaste som finns och här är bevisen:

Kattmassage

Kattunge på sköldpadda

Kattungar som svimmar

Katter och ett löpband

Så gulligt! ♥

vinterfest-prep

Idag har jag gjort manikyr, pedikyr, ansiktsmask och återfuktat till tusen. Imorgon är det vinterfesten och jag kommer känna mej underbart sexig ända in på skinnet! ;)

Är så taggad så det finns inte! Har Prosecco La Robonia som ska drickas och på "frukosten" ska jag ta med röd tapenade och rågkex att bjuda på. Har fortfarande inte gjort den, men väntar på att naglarna ska torka helt, så jag inte fuckar upp dem.
Imorgon är det resten av kroppen som ska skrubbas och fixas, en rejäl hårinpackning ska göras också.
Sen blir det FEST!!

Tagga! Tagga! Tagga! :D

Pöss!!

Träning är bra för själen!

Innebandyn var grym!
Att avreagera sig genom något konstruktivt är tusen gånger bättre än att bara sitta och pyra.
Jag kämpade, försökte gå på kropp och sprang in i killen jag numera kallar "väggen" Wallin. Frontalkrock som resulterade i att jag flög ner på golvet med händerna före på gymnastikhallsgolvet, vilket ledde till bränmärken på mina händer. Men det gör inget, endorfin-highen blockerade den mesta smärtan, och nu är det rätt chill med.
Jag tyckte jag hade ett par bra målchanser, men det kan ju vara att jag så gärna vill att det ska vara så art jag inbillar mej :P

Efter fick jag lite perspektiv och stöd av en polare. Tack igen! Det är värt guld.

Kom även på den brillianta idén att jag ska göra müslibars att knapra på efter träningen, då man är sugen på nåt men inte pallar laga mat. :)
Det blir ett experiment, men jag har höga förhoppningar.

Nu kanske det beror på att jag är sprängfylld med endorfiner, men det känns bra idag, riktigt bra!

PUSS!

RSS 2.0