ett dygn med mycket känslor

Jag har haft massa tid att tänka igenom allt nu. Jag har grubblat.
Det senaste dygnet har vart längtan, glädje, förväntningar, chock, ilska, sorg, apati, sorg och hopp.

Jag har hanterat det så bra jag kunnat, på det enda sätt jag egentligen vet, med glass och chips.
Även om jag fortfarande är ledsen så känner jag att det kanske kommer bli bättre.
Jag hatar honom inte. Jag kan fortfarande prata med honom. Nåt jag tror är en stor skillnad från de jag tidigare träffat.
Jag har aldrig kunnat prata, göra mej förstådd eller berätta hur jag verkligen känner med nån jag gillat så mycket. Det är skillnad den här gången. Även om det inte blev så jävla bra just nu. Men jag tror att det kan lösa sig. Eller så har jag inbillat mej det genom för mycket grubblande.
Oavsett så har jag aldrig fungerat såhär med nån annan människa, med ett undantag, min bästaste vän. Skillnaden finns ändå där, och är jävligt viktig, för jag var aldrig kär i min bästa vän. Det är jag nu. Tok-kär. Som när man är fjorton och inget är omöjligt, utom möjligtvis ens föräldrar.

Jag ska ge honom tid, sen får vi ses och prata. Men jag är hoppfull. Jag tror ändå på kärleken.

puss

fuuuuuu

-vad känner du?
-om oss? jag känner mej som fjorton och nykär igen.
-jaha..
*pinsam tystnad*
-jag vill bara släppa allt..
-jaha.. och det innebär?
-släppa allt och åka hem, till familjen.

roligaste kvällen på året.. jag blir dumpad ur mitt ickeförhållande för familjeproblem långtbort åt helvete. jag är döööökär. han säger han måste släppa allt. (inklusive mej)

du behöver ju inte bemöda dej med att höra av dej och be om ursäkt, då du däckade under den jobbiga delen i konversationen. låt bli att höra av dej nånsin förresten. jag kommer nog inte komma över det här på riktigt länge. just nu hatar jag dej!

?

Vad händer nu? Om idag är allt vi har kvar, vad händer sen? Jag vet inte om jag vill veta ens..

letar självdiciplin

Igår hittade jag en enorm tusenfoting i mitt badrum, idag dödade jag och Jonny den med hårspray.
Igår tänkte jag faktiskt att jag skulle göra hantverksprovet, idag vägrar jag oavsett vilka argument som ges.
Idag är ändå bättre än igår.
Trots att jag har prov om tio minuter och bör iaf plugga till tentan på torsdag. Men jag pallar inte.
Jag skyller på de gråa molnen som valt att sväva ovanför mitt hem.
Jag skyller på oro och ångest för sommaren. Men det skulle egentligen inte behöva vara ett problem, mind over matter osv.
Men min självdiciplin har gömt sig lång in i ett hörn under min säng, där jag inte kan få tag på den pga dammallergier. Jag har försökt att muta den, men precis som jag är det en envis jävel. Så jag får nog helt enkelt vänta ut honom, tills han behöver sällskap igen..

Förhoppningsvis kommer det ett tillfälle inom en inte så avlägsen framtid då jag inte behöver självdiciplinen. Eller iaf väljer att strunta i den. Om bara naglarna kunde hålla..

Det är mulet och ensamt och jag gillar det inte.

puss

cousin it

Ooh-oh! Cousin It är på besök. XD

Vad kul det va igår att hitta på nya namn åt människor. Tex så döptes "local på direkten" om till "banjo". Jag känner mej inte det minsta elak, det är ett bra smeknamn. (Om man har sett den sista färden) Moahahaha!!

Måste bara säga att det är lite misstänksamt att en viss människa alltid(!) dyker upp när det är mat på gång, har han en radar som börjar pipa när det finns gratis mat? :P
Nej, nu va jag lite elak.. hehe.

töööt!

Jag gör allt annat än att plugga just nu..

Kollar tosiga och töta tissetasser åt mej och små pluttiga vovvar åt syrran.

Jag tipsade om tax, men det ville hon inte ha. Jag skulle tycka det va kul med en hund man kan göra såhär med:

 

HAHAHAHAHHAHAHA

Wienerdog aka Korvbrödstax

 


better?

Jag trodde inte jag kunde bry mej så mycket om någon jag känt så kort tid. Bara att veta att det är nåt som är fel ger mej ont i magen.
If I kiss you where it's sore, will you feel better?

Regina Spektor – Better

puss*

insekter

Ska nog avsluta den här lätt värdelösa dagen med en film i min ensamhet. Nåt kul och lättsamt. För jag tänker som vanligt alldeles för mycket. Oroar mej gör jag också. Bryr mej om dej. Men skitsamma.

Kent – Insekter

Att sitta och grubbla är inte bra och jag gör det jämt. Men när Jocke uppgivet sjunger "låt det vara!, så gör man fanimej som han säger.

Så, puss och godnatt.

chippad tand, bakisdag och ett lyckligt hjärta

Jag vaknade idag och mådde rätt så dåligt, men det är antagligen bara som jag förtjänar.

Har en chippad tand, eftersom motoriken inte är på topp efter en eftermiddag med champagne i skolan följt av after school på puben och sen ett par flaskor vin tillsammans med Helena. Hon skulle ge mej flaskan och, ja, kanske "mata" mej och slog i framtanden, så nu ser jag lite ut som han som är mördaren i röd drake XD.
-Men jag lovar gumman, det är lugnt, nu har jag iaf en vettig anledning att besöka en tandläkare för första gången på jag vet inte när.

Annars var gårdagen väldigt trevlig. Jag träffade finaste i converse. Jag kände att jag har saknat honom mer än jag trodde. Som tur var verkade det ömsesidigt och jag fick nästan mitt pussbehov stillat ;)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, lilla sambo ville grilla och det verkar nice, om bara molnen vill skingras. Annars kanske jag träffar han som gör mej så glad. det finns ju en risk att jag dissar grill bara för det... Men det är rättfärdigat om man inte setts ordentligt på nästan två veckor. Jag får fjärilar i magen bara av att tänka på det^^

Puss!!*

aprilväder

Idag är det skummaste vädret på länge. Det regnar, snöar och är strålande sol omvartannat. Men, optimistisk som jag blivit på sistone ska jag grilla med Helena ikväll. Vi köpte ju en grill med lock, så det borde inte bli några problem^^
Det kommer bli trevligt. :)

Jag drömmer konstiga saker och vaknar alldeles förvirrad. Kanske det är för jag längtar.. Iaf.

puss*

Zzz

Trött.
Mätt.
Dricker vin. (Chardonnay från Sydafrika)
Har lite ont i magen..
..Saknar dej..

Fan vad löjlig jag är ibland. Men du gör mej så glad. Med dej lever jag i nuet och bara är. Det är skönt som omväxling.

Puss!

allergimeds och annat livsnödvändigt

Jag som tyckte jag hade massa pengar kvar. Men apoteket är bra på att tömma min plånbok. Livsnödvändiga allergimediciner: 700 kr. Sen ska jag ju till STHLM på mån-tors. Tåg, mat, festa och annan transport kommer kosta lite det med. Tur att man har ett sparkonto som är flexibelt.
Men jag skiter nästan i om jag blir pank eller bara gör av med massa pengar. Det som känns viktigast nu är att jag hinner träffa han som ger mej fjärilar i magen innan jag åker. Hoppas han hinner komma hit innan. ^^

Ikväll blir det lite grillat och rosé. Trevligt värre^^

Puss!

vilse bland tankarna

Allting är frid och fröjd, och så hör man av en person man saknat jättelänge. Inte att det är något dåligt, men det känns lite fel, som att det inte är okej. Bara för jag är så glad och nöjd med tillvaron här och nu. Fjärilar i magen och svårt att inte le en stor del av tiden, allt pga en ny människa i ens liv. Och så är det personen som man tidigare känt likadant för, som betytt så mycket, som betytt allt. Som gör att man känner sig skyldig, bara genom en enkel, vänskaplig konversation.
Det är en ovan känsla. Det känns som man inte borde känna någon skuld, för det betyder ingenting. Nu är det enda som verkligen spelar roll den nya personen. Men ändå så funderar man. Varför skulden finns där, varför, varför, varför? Finns det gamla känslor kvar? Det är aldrig bra att fundera för mycket. Man kan gå vilse bland alla tankar då.

Jag saknar dej iaf. När kommer du tillbaka? Det har gått så många dagar nu.
Insåg igår att det har gått en månad. Time flies.

Rock'n'roll blåa ögon.. ♥

Och jag vet att allt jag skriver blir totalt osamanhängande, det är inte mitt fel, jag har huvudet bland molnen.

puss!

tillägg

Juste.. Sen sov han ju hos mej. Att en människa kan få en att slappna av så totalt. Jag har inte sovit så gott på länge. Tihi^^

happy

Det är sättet han ser på en, hur han ler och hur han ger en små pussar på pannan. Det är bara så fint. Man blir så glad och bara ler tillbaka. ^^

Igår var trevligt, after-school på puben, sen middag med polarna och sen blev det lite frågesport.
Det är ju sjukt vad mycket konstigt man kan. Tex: vad kallas släktet med tjockbladiga växter som kan lagra stora mängder vatten i sina blad? Malin ropar: SUCKULENTER! och får rätt.
Jag kunde allt konstigt. Kan det ha nåt att göra med att jag inte hade nåt liv i typ hela grundskolan och spenderade nästan all min tid framför tvn?
Det är så att folk blir överraskade över hur mycket strunt jag kan. Men är man nörd så är man^^

Jag har iaf inte mått såhär bra på länge och det känns helt underbart :)

puss*

update

Det har blivit lite ändrade planer. Familjen kommer imorrn, det ska bli supertrevligt. De skulle ha kommit på måndag, men nu är jag helt ledig då istället.
Eller.. ledig och ledig, allt är relativt. Jag har inget jag måste göra, typ plugg eller så. Bara sånt jag vill göra :)
Jag tror att jag har fått Helenas trevliga sjuka, ont i halsen och feber, men utan febern. Tack för den gumman ;) Jag har levt på te och ipren idag. Väldigt kul -.-
Hoppas det går över snabbt! Jag vill ju inte smitta nån (a)
Men det ska nog gå bra.

puss

lugg


Bestämde mej för att skaffa lugg förresten, ser bra ut va?
Sen var jag ju på KENT, men det skulle jag kunna skriva om i evigheter och ni skulle inte orka läsa. Jag kan samanfatta med ett: helt jävla fantastiskt underbart!

Fredag idag, en dag mindre kvar, längtar som fan ♥

puss*

all hail ulrik

Magsjuka är inget att hurra för. Var uppe hela natten kändes det som. Tillbad den stora guden Ulrik fler ggr än vad som kan anses hälsosamt. Är fortfarande helt svag, fast jag fått i mej lite mat, dvs blåbärssoppa, nyponsoppa, en tugga på en skorpa och en halv banan. Jag är så jävla sugen på en fet cheese och bacon burgare, eller en macho nacho, tv-reklamer har stor inverkan på den här sjuklingen idag.

Det som håller mej uppe är du. Du får mej att le, att må riktigt jävla fantastiskt mitt i eländet. Jag orkar inte vänta mer nu, kan det inte vara nästa vecka? Snälla..? I miss you more each day..

PUSS!

RSS 2.0